Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna ígény inceltalálkozóra? Valamint inceleket támogató alapítványra? Magányos testvéreim
Csökkenne a résztvevők frusztrációja, kiépíthetnének emberi kapcsolatokat
Lehetne kerekasztal beszélgetés, ahol mindenki könnyíthetne a lelkén.
Egy profi testépítő tartana előadást a gyúrásról
Utána pl Photoshop workshop, ahol segítene egy profi, a fotóik retusálásában.
Utána megalapíthatnának pl Mina /Magyar Incelekért Nonprofit Alapítvány/ néven egy segélyszervezetet, ami adományokat gyűjt szegény magányos férfiaknak (pl plasztikára)
Lennének érdeklődők?
Támogatók?
Nyígási szabadságot.
Bárhol, bármikor, bárkinek.
10
Ha egy személlyel állsz szembe akkor bátrabb vagy.
Ha egy teljes hadsereggel állsz szembe akkor meggondolod, hogy nekik támadsz vagy inkább befogod, esetleg leülsz tárgyalni.
Ugyanakkor bekerülne a köztudatba, hogy ez egy létező jelenség amely szélesebb rétegeket érint és amellyel komolyan számolni kell.
Ugyanakkor nem lehetne tovább bagatellizálni az ügyet mint az online történik:” ugyanaz az 1-2 troll irogatja ki a kérdéseket”
"ugyanaz az 1-2 troll"
Ez a kisebb gond.
A nagyobb az, hogy következetesen elutasítanak bármiféle megoldási kísérletet.
Persze azon kívül, hogy alanyi jogon, hivatalból, a törvény utaljon ki nekik nőt.
13
Nem a törvény te tök.
Hanem átszervezni a társadalmat, kiegyenlíteni az esélyeket.
Ez nem a nemi erőszakról szól csupán a nők párválasztási szokásának befolyásolásáról, úgy, hogy végül saját döntés legyen és a belső értékek is tényezők legyenek.
15-ös:
Hogy akarod kiegyenlíteni az esélyeket?
Az incelproblemat a mai napig a szonyeg ala soprik. Az ilyen halogatott, szonyeg ala soport problemak szoktak a legnagyobbat odavagni a vegen.
A nok nem akarodznak targyaloasztalhoz ulni. Az ilyen ellenseggel is meg lehet kuzdeni, megvan ennek a modja. De ehhez az kellene, hogy rendezzuk a sorainkat, vagyis van igeny inceltalalkozora. Az USA-ban volt is ra pelda.
38F incel
17-es: én nőként sok incel vitában részt vettem, azaz tárgyalóasztalhoz ültem.
Volt már hogy majdnem találkozót szerveztek nektek, de senki se akart elmenni :) és nem egyszer számoltam utána a "férfitöbblet" teóriának is képi bizonyítékkal alátámsztva számításaim.
Én pont hogy azt érzem, hogy ti nem vagytok képesek normálisan odaülni a tárgyalóasztalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!