Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volna ígény inceltalálkozóra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna ígény inceltalálkozóra? Valamint inceleket támogató alapítványra? Magányos testvéreim

Figyelt kérdés

Csökkenne a résztvevők frusztrációja, kiépíthetnének emberi kapcsolatokat

Lehetne kerekasztal beszélgetés, ahol mindenki könnyíthetne a lelkén.

Egy profi testépítő tartana előadást a gyúrásról

Utána pl Photoshop workshop, ahol segítene egy profi, a fotóik retusálásában.

Utána megalapíthatnának pl Mina /Magyar Incelekért Nonprofit Alapítvány/ néven egy segélyszervezetet, ami adományokat gyűjt szegény magányos férfiaknak (pl plasztikára)

Lennének érdeklődők?

Támogatók?

2022. okt. 22. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyígási szabadságot.

Bárhol, bármikor, bárkinek.

2022. okt. 23. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

10

Ha egy személlyel állsz szembe akkor bátrabb vagy.

Ha egy teljes hadsereggel állsz szembe akkor meggondolod, hogy nekik támadsz vagy inkább befogod, esetleg leülsz tárgyalni.

Ugyanakkor bekerülne a köztudatba, hogy ez egy létező jelenség amely szélesebb rétegeket érint és amellyel komolyan számolni kell.

Ugyanakkor nem lehetne tovább bagatellizálni az ügyet mint az online történik:” ugyanaz az 1-2 troll irogatja ki a kérdéseket”

2022. okt. 23. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

"ugyanaz az 1-2 troll"

Ez a kisebb gond.

A nagyobb az, hogy következetesen elutasítanak bármiféle megoldási kísérletet.

Persze azon kívül, hogy alanyi jogon, hivatalból, a törvény utaljon ki nekik nőt.

2022. okt. 23. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs: és ingyen.
2022. okt. 23. 16:19
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

13

Nem a törvény te tök.

Hanem átszervezni a társadalmat, kiegyenlíteni az esélyeket.

Ez nem a nemi erőszakról szól csupán a nők párválasztási szokásának befolyásolásáról, úgy, hogy végül saját döntés legyen és a belső értékek is tényezők legyenek.

2022. okt. 23. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15-ös:

Hogy akarod kiegyenlíteni az esélyeket?

2022. okt. 23. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

Az incelproblemat a mai napig a szonyeg ala soprik. Az ilyen halogatott, szonyeg ala soport problemak szoktak a legnagyobbat odavagni a vegen.

A nok nem akarodznak targyaloasztalhoz ulni. Az ilyen ellenseggel is meg lehet kuzdeni, megvan ennek a modja. De ehhez az kellene, hogy rendezzuk a sorainkat, vagyis van igeny inceltalalkozora. Az USA-ban volt is ra pelda.

38F incel

2022. okt. 23. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17-es: én nőként sok incel vitában részt vettem, azaz tárgyalóasztalhoz ültem.

Volt már hogy majdnem találkozót szerveztek nektek, de senki se akart elmenni :) és nem egyszer számoltam utána a "férfitöbblet" teóriának is képi bizonyítékkal alátámsztva számításaim.

Én pont hogy azt érzem, hogy ti nem vagytok képesek normálisan odaülni a tárgyalóasztalhoz.

2022. okt. 23. 17:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Na lett végül találkozó? Ha még nem, akkor én szívesen megszervezném!
2022. dec. 19. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!