Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Támogatói kapcsolatban havi 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolatban havi 1 millió már az a pénz amiért mindent meg kell engedni?

Figyelt kérdés

Most alakul egy kapcsolat ilyen feltételekkel.

Mellé egy autó is járna.

De ebből mindent magamnak kéne fizetni,körmös ruhák cipők.

Havonta egyszer egy shoppingolós randi járna még hozzá.

Nyaralni ebből a pénzből kéne félreraknom,mert azt már nem fizetné.

2022. máj. 5. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Hát őszintén, szerintem ebből már a vesédre is igényt tarthat.
2022. máj. 5. 20:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg amit megbeszéltek.
2022. máj. 5. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Ennyiért minden nap szopás lesz kicsim, remélem elég ordas vagy.
2022. máj. 5. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ezert már a 3 f**t is a seggedbe egyszerre 😅
2022. máj. 5. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Ez valami férfi által írt trollkérdés? 3-400 ezer forint az átlagos sugarbébiskedés. Egy 1 millás csaj nem az az értelmi szint hogy itt értetlenkedjen és játssza el a butuskát hogy azt se tudja merre meddig.
2022. máj. 5. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Nyilvánvaló.

2022. máj. 5. 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Mi az a körmös? Neked magadtól nem nő, vagy mi?

Ruhák meg cipő, az évi ötvenezerből megvan.

Egy millió forint elég egy tucat nyaralásra.

Nem értem a problémád.

Ez az a feltétel, amiből pár év és nyugdíjba mehetsz.

2022. máj. 5. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Megéri. De én úgy csinálnám hogy azt a penzt felreraknam es csinalnek belole egy vallalkozast vagy lakasonerot. A kulsomet megoldanam minimal onerobol. Otthon tornazok. Nem nagy cucc arcot tisztitani, neha hamlasztani, pakolasozni. Pedikurt manikurt is magamnak. Ruhaból eleg kínais, a lenyeg hogy piros legyen, rozsaszin stb csipkes mini. Ugyse erdekli a pasit milyen marka csak szexi legyel. 6000 ert tusarku, 5000ert egy miniruha, dmben vennek egy 4000 ftos nocis parfumot es kesz. Az egymillabol tandijra is futja, azzal diplomat is szerezhetnek. Utazni meg nem kotelezo, erre nem koltenek. Ha o akar veled, hivjon meg. Ha eltapsolod a penzed, nehez lesz talpra allni. Hozzaszoksz a johoz, de ha elapad a forras, depresszios leszel. Fogd fel munkanak es lehetosegnek.
2022. máj. 5. 21:15
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Ja es nem, nem kell mindent megengedni. Szabj hatarokat. Nyilvan csorgatja rad a nyalat, bele fog menni.
2022. máj. 5. 21:17
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
10 forintot nem fizetnék nőért, már mint azokért, akiket csak a pénz hajt.
2022. máj. 5. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!