Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Támogatói kapcsolatban mennyi pénzt kaptatok havonta?
A kérdésem olyan nőkhöz szól, akik már éltek támogatói kapcsolatban.
Mennyi pénzt kaptatok? Ebben benne volt a lakás, autó, ruházkodás, étkezés, bulizás?
Heti hányszor szexeltetek a támogatóddal?
Nem kapok pénzt. Egyetemre jàrok, szabadidőben dolgozom egy hostes cégnek.
Van egy nős pasi barátom akinek a garzonjàban ingyen lakok, minden rezsit ő fizet. Néha együtt megyünk bevásarolni, akkor is ő fizet, mert sokszor nàlam eszik.
Heti 3x , 4x, szexelünk. Akkor is vele lennék ha nem nàla laknék. 3 éve a szeretőm.
#9!
Azt tudjuk hogy az egyetemista nők mindenre is képesek, de ti vagytok az iskola elvégzése után azok a nők akik meg szóltok mindenkit és mindent. Hogy számokat el a lelkiismereddel később? Végzel a sulival dobod a kanodat?
A lakasaban elek be vagyok jelentve. Minden rezsit fizetett. Plusz olyanra rendezte be a lakast amit szerettem volna.
A nyaralasokat kirandulasokat ebedeket vacsikat mozot szinhaz. Neha vett nekem ruhat cipot. Vagy bevasarolt.
Nekem ennyi eleg. Van sajat keresetem pici webshop, de egyetemre jarok. Penzt nem ad de nem is szukseges.
Es igen o egy no, mi titkos leszbikus kapcsolatban vagyunk. Evek ota. Nalam 15evvel idosebb. Diakmeloztam nala (a cehenel) mikor osszejottunk. Az unokahugakent mutatba ha ismerosbe botlunk. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!