Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Támogatói kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Támogatói kapcsolatban mennyi pénzt kaptatok havonta?

Figyelt kérdés

A kérdésem olyan nőkhöz szól, akik már éltek támogatói kapcsolatban.

Mennyi pénzt kaptatok? Ebben benne volt a lakás, autó, ruházkodás, étkezés, bulizás?

Heti hányszor szexeltetek a támogatóddal?

2021. szept. 5. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
9 most akkor nős padi vagy leszbi maca a kitartód? Hazudj már ügyesebben...
2021. szept. 6. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:

#9!

"Van egy nős pasi barátom"

A következő írásodban meg már nő az a pasi!

" Leszbikusak vagyunk mert nő a szeretőm? Most akkor kivel vagy együtt, az egész családdal? 😂😂

2021. szept. 6. 07:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen komolyan kérdezem :

Mi a jó egy ilyen "kapcsolarban"?

2021. szept. 6. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Kamu a kérdés, unatkozik és azért írt ki ilyet. Mi a jó? Még ő sem tudja
2021. szept. 6. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

9es vagyok

De nem ugyanaz azzal akit emlegettek.

Eleg sok egyetemista baratnomnek van idosebb pasija

Van akit full eltart a pasi es meg havi x ezret is kap. Mas mar a felesege lett valami gazdag csavonak.

En leszbikus vagyok a szeretom biszexualis. Neki van ferje gyereke. Nekem megfelel jelenleg ez a kapcsolat mert sokkal szabadabb mint ha mas lenne a baratnom. Nem maszik ram es en sem ra. Heti 1-2-3 alkalommal talakozunk. Napkozben vagy ejszakara. Tole kapok meglepeteseket aprosagot.

Tolem o meg pihenest nyugalmat szexet es finom eteleket kenyeztetest.

Lehet par ev en vege. (Meg 2 even van az egyetembol) sajnalni fogom mert emberileg nagyon szeretem.

2021. szept. 6. 19:21
 16/16 anonim ***** válasza:
2 évig még ollózhattok.
2021. szept. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!