Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Együtt tudnátok lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni egy olyan férfival,akinek van egy gyereke? Természetesen úgy hogy már nincsenek együtt a gyerek anyjával.

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez időssebbeknél, akik elváltak gyakran előfordul,viszont mindketten huszonévesek vagyunk.
2022. okt. 21. 22:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A rövid válaszom egy kategorikus nem. A hosszabb kifejtésem: nagyon el kellene bolondítania hogy belemenjek egy ilyen kapcsolatba. Nyilván, ha én is ugyanabban az élethelyzetben lennék, tehát lenne gyerekem akkor ez nem is kérdés, még talán preferálnám is, de mivel nekem nincs így számomra ez kizáró tényező jelenleg. Túlságosan önző vagyok ahhoz hogy a kapcsolatomat, főleg ha még alakulóban van, egy gyerekhez igazítsam. Az ilyen kapcsoklatokban általában soha nem ketten vannak a felek, hanem hárman a gyerekkel, rosszabb esetben négyen ha az ex olyan típus aki szeret keresztbe tenni és ehhez a gyereket használja fel.
2022. okt. 21. 22:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem akarok gyereket sehogyan sem. Amúgy meg kérdező érdekes én mindig találok olyan pasit magamnak aki szintén nem akar gyereket és nincs is neki. Emiatt hogy te nem találtál még nem kéne megállapodnod egy olyan pasival akit nem 100%-ban a megfelelőnek érzel.
2022. okt. 21. 23:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek nélkül, 24 évesen én biztos, hogy nem.

Ekkora púp nem kell a hátamra. Kapcsolatot akarok, nem pótanyáskodni meg második lenni.

2022. okt. 22. 03:51
 14/23 anonim ***** válasza:

Huszonévesen nekem nem ment volna. Volt olyan barátnőm, aki tinikorától gyerekre vágyott (azóta van neki 4), neki viszont bejött volna.

Jelenleg mióta nekem is van gyerekem és nem tervezek már szülni, nálam kifejezetten "előny" volna, ha a férfinak is volna, és ő sem akarna már többet. Akinek nincs, annál bármikor beüthet, hogy mégis szeretne, én viszont nem akarok emiatt szorongani.

Úgyis mindenki maga érzi, mennyire kompatibilis egy gyerekkel akárhány évesen, legyen szó a hét minden napjáról vagy csak kéthetente egy hétvégéről: édesmindegy, hogy mi itt mit írunk, nem mi vagyunk a te bőrödben.

2022. okt. 22. 08:08
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Nem kellene soha egy gyerekes férfi, rühellem a kölköket
2022. okt. 22. 08:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen? Kizárt. Később már nehezebb lenne gyerektelen pasit találni, de ebben a korban még válogathatsz. Sokkal idősebb vagyok nálad, a barátomnak felnőtt gyereke van, innen több ezer km-re él, mégis zavaró. Hiába váltak el már sok évvel ezelőtt, a gyerek anyja a mai napig képben van. Szerintem ne folytasd ezt a kapcsolatot, fejezd be, mielőtt túlságosan belebonyolódnál. Soha nem leszel az első helyen, és ez az idő múlásával egyre jobban zavar majd.
2022. okt. 22. 08:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Húsz évesen elkövettem ezt a hibát, nem is tartott sokáig a kapcsolat. Akkor volt a kislány 2 éves, mikor összejöttünk, aztán összeköltözés után elhozta szombatonként, ő meg elment dolgozni. Otthagyott egy gyerekkel úgy, hogy azt sem tudtam, mit kezdjek vele. Meguntam, szakítottunk.
2022. okt. 22. 09:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Gyerektelen nőként gyerekes pasi soha. Óriási hiba ilyen kapcsolatba belemenni.

Viszont nálam nincs kettős mérce, szerintem gyerektelen férfinak gyerekes nő ugyancsak óriási hiba.

2022. okt. 22. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó így van
2022. okt. 22. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2022. okt. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!