Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarok ennyire gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok ennyire gyereket, mikor nincs is kivel? 26/N

Figyelt kérdés

26 vagyok, rá is érek, meg nem is, igazán normális kapcsolatom nem is volt eddig, próbálom rendbe rakni magam terápián. A karrierem épp indulóban.

De annyira tombolnak bennem a hormonok és az anyai ösztönök, két kisbaba és egy 3 éves van most a családban és annyira édesek, én meg néha menzesz előtti depis napokon elsírom magam, hogy még egy ideális partnert is nehéz találni ehhez (mondjuk a családomban is mindenki elvált szinte...).

Most is épp PMS napokon vagyok, igyekszem terelni a gondolataim, de nagyon nehéz.

2 esküvőre vagyok hivatalos, tudom, sokan nagyon máshol tartunk az életben ennyi idősen, férfiak még inkább, de pont emiatt barátságokat is nehéz ápolni, mert egyre kevesebb a kapcsolódási pont.

Persze építek új ismeretségeket munkahelyen, de a magányon nem segít úgy érzem.

Nehéz felnőni, ìgy irreális stabil kapcsolaton meg gyerekben gondolkodni, bár nem tudom lehet-e ehhez elég érettnek lenni ehhez... a legtöbb baba becsúszik és meg kell oldani. Nyilván inkább tervezetten szeretném, de ahhoz kell egy társ.

2022. szept. 11. 11:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem tudod mivel jár. Mindenhol csak a maszlag folyik a csapból miközben maga a pokol.
2022. szept. 11. 11:26
 2/37 A kérdező kommentje:

Amúgy most is tetszik valaki, de 30+-os, nincs még önálló egzisztenciája, mert voltak nehéz döntései az életben és tudom, hogy el akar menni német nyelvterületre, ami esetemben nem lesz megoldható, nem akarom még feladni, amim van ebben a nehéz gazdasági helyzetben.

Tudom, hogy tetszem neki én is, de ez is így megint röpstartból nem működne és biztos vagyok benne, hogy ezt ő is érzi.

Szóval nagyon nehéz.

2022. szept. 11. 11:29
 3/37 A kérdező kommentje:
1-es, nézd, én is felnőttem családban, és egy nagyon nehéz családban, volt ott mindenféle bántalmazás, játszma, generációs traumák (az átok szót nem szeretem), ennek ellenére hiszem, hogy én kezeléssel túljuthatok ezen és majd jobb lehet az én gyerekeimnek.
2022. szept. 11. 11:31
 4/37 anonim ***** válasza:
29%
Miért akarok ennyire szexelni, amikor nincs is kivel?
2022. szept. 11. 11:32
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
Én meg örultem volna gyerek elott ha vki felvilagositott volna arrol is hogy egy gyerek nem vattacukor.
2022. szept. 11. 11:32
 6/37 anonim ***** válasza:
69%
Nikolai Fomin-t idézve: "Mert hülye vagy...?"
2022. szept. 11. 11:40
 7/37 anonim ***** válasza:
14%
Én szívesen megismernélek, ha a 37 éves korom nem zavarna, de tudom, hogy úgysem írsz... :(
2022. szept. 11. 11:42
 8/37 anonim ***** válasza:
33%
5 sztm ezt magadtól is tudhattad volna! Sztm tök egyértelmű!
2022. szept. 11. 11:44
 9/37 anonim ***** válasza:
70%

Nem tombol minden nőben a hormon, nem akar minden nő gyereket. (szerencsére)

kb. a romantikus filmekből indulsz ki.

2022. szept. 11. 11:45
 10/37 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem én jobban akarok gyereket :) Az egzisztencia abszolút megvan, merre laksz?

32/F

2022. szept. 11. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!