Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok ennyire gyereket, mikor nincs is kivel? 26/N
26 vagyok, rá is érek, meg nem is, igazán normális kapcsolatom nem is volt eddig, próbálom rendbe rakni magam terápián. A karrierem épp indulóban.
De annyira tombolnak bennem a hormonok és az anyai ösztönök, két kisbaba és egy 3 éves van most a családban és annyira édesek, én meg néha menzesz előtti depis napokon elsírom magam, hogy még egy ideális partnert is nehéz találni ehhez (mondjuk a családomban is mindenki elvált szinte...).
Most is épp PMS napokon vagyok, igyekszem terelni a gondolataim, de nagyon nehéz.
2 esküvőre vagyok hivatalos, tudom, sokan nagyon máshol tartunk az életben ennyi idősen, férfiak még inkább, de pont emiatt barátságokat is nehéz ápolni, mert egyre kevesebb a kapcsolódási pont.
Persze építek új ismeretségeket munkahelyen, de a magányon nem segít úgy érzem.
Nehéz felnőni, ìgy irreális stabil kapcsolaton meg gyerekben gondolkodni, bár nem tudom lehet-e ehhez elég érettnek lenni ehhez... a legtöbb baba becsúszik és meg kell oldani. Nyilván inkább tervezetten szeretném, de ahhoz kell egy társ.
Amúgy most is tetszik valaki, de 30+-os, nincs még önálló egzisztenciája, mert voltak nehéz döntései az életben és tudom, hogy el akar menni német nyelvterületre, ami esetemben nem lesz megoldható, nem akarom még feladni, amim van ebben a nehéz gazdasági helyzetben.
Tudom, hogy tetszem neki én is, de ez is így megint röpstartból nem működne és biztos vagyok benne, hogy ezt ő is érzi.
Szóval nagyon nehéz.
Nem tombol minden nőben a hormon, nem akar minden nő gyereket. (szerencsére)
kb. a romantikus filmekből indulsz ki.
Szerintem én jobban akarok gyereket :) Az egzisztencia abszolút megvan, merre laksz?
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!