Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok ennyire gyereket, mikor nincs is kivel? 26/N
26 vagyok, rá is érek, meg nem is, igazán normális kapcsolatom nem is volt eddig, próbálom rendbe rakni magam terápián. A karrierem épp indulóban.
De annyira tombolnak bennem a hormonok és az anyai ösztönök, két kisbaba és egy 3 éves van most a családban és annyira édesek, én meg néha menzesz előtti depis napokon elsírom magam, hogy még egy ideális partnert is nehéz találni ehhez (mondjuk a családomban is mindenki elvált szinte...).
Most is épp PMS napokon vagyok, igyekszem terelni a gondolataim, de nagyon nehéz.
2 esküvőre vagyok hivatalos, tudom, sokan nagyon máshol tartunk az életben ennyi idősen, férfiak még inkább, de pont emiatt barátságokat is nehéz ápolni, mert egyre kevesebb a kapcsolódási pont.
Persze építek új ismeretségeket munkahelyen, de a magányon nem segít úgy érzem.
Nehéz felnőni, ìgy irreális stabil kapcsolaton meg gyerekben gondolkodni, bár nem tudom lehet-e ehhez elég érettnek lenni ehhez... a legtöbb baba becsúszik és meg kell oldani. Nyilván inkább tervezetten szeretném, de ahhoz kell egy társ.
20.
Hidd el nem a játszotér fog teged boldoggá tenni, sem a babaúszás mert te felnőtt vagy. Nem várhatod el egy gyerektol hogy ő szocializáljon téged.
Nincs kolcsonos boldogsag ha te nem vagy az es a gyerektol várod. Akkor te energiavampir vagy csak rajta.
A gyerek hisztizni is fog, szemtelen is es joga van dühösnek mérgesnek is lenne, magánszferához is a barataihoz is. Nem a te vigaszod, megmentőd mankód az élethez.
Az ilyen szülők miatt van ennyi elbaszott hülye ember
Fuhhhh. Nekem nagyon bejövős a gondolkozásmódod meg minden, nagyon értelmes lány vagy 😀
Szerintem gyorsan fogsz találni magadbak egy férfit, főleg mert ilyen határozott vagy..
Azt sajnálom hogy a mostani 30as srác nem jön be mert anyagilag nincs ott ahol kéne :( Én nyilván adnék neki esélyt, de tudom nálatok nőknél ez nagy probléma.
20.
Ilyen esetekben kell cicát, kutyát, háziegeret venni. Gondoskodási hajlam kiélve, de nem tönkretéve egy emberi életet.
1. Hormonok, de nagyon
2. Quarter-life crisis
3. Pasikban is olyan vonz, akin lehetne/kellene anyáskodni, de annál okosabb vagy, hogy bele is vágj a tuti bukóba.
+1. Egyszerre akarsz mindet, pasi, család, karrier, teljes élet, tuti csalódás, ennyit egyszerre nem lehet.
Karrier legyen rendbe, te is legyél rendbe, pasiból meg keress egy érettet. Legyél nyitott és mutasd magad elérhetőnek, mennek majd rád maguktól is.
A többi meg jön aztán, ha nem stresszeled szét magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!