Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarok ennyire gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok ennyire gyereket, mikor nincs is kivel? 26/N

Figyelt kérdés

26 vagyok, rá is érek, meg nem is, igazán normális kapcsolatom nem is volt eddig, próbálom rendbe rakni magam terápián. A karrierem épp indulóban.

De annyira tombolnak bennem a hormonok és az anyai ösztönök, két kisbaba és egy 3 éves van most a családban és annyira édesek, én meg néha menzesz előtti depis napokon elsírom magam, hogy még egy ideális partnert is nehéz találni ehhez (mondjuk a családomban is mindenki elvált szinte...).

Most is épp PMS napokon vagyok, igyekszem terelni a gondolataim, de nagyon nehéz.

2 esküvőre vagyok hivatalos, tudom, sokan nagyon máshol tartunk az életben ennyi idősen, férfiak még inkább, de pont emiatt barátságokat is nehéz ápolni, mert egyre kevesebb a kapcsolódási pont.

Persze építek új ismeretségeket munkahelyen, de a magányon nem segít úgy érzem.

Nehéz felnőni, ìgy irreális stabil kapcsolaton meg gyerekben gondolkodni, bár nem tudom lehet-e ehhez elég érettnek lenni ehhez... a legtöbb baba becsúszik és meg kell oldani. Nyilván inkább tervezetten szeretném, de ahhoz kell egy társ.

2022. szept. 11. 11:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
15-ös leirta a tutit
2022. szept. 11. 17:46
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
A kis gyerekek nem csak cukik, rengeteg idegi erő kell hozzájuk , sírnak, nyavajognak, a földhöz csapkodják magukat ... vmi hiányzik az életedből vagy valaki és egy gyermekkel akarod ezt pótolni.
2022. szept. 11. 20:25
 33/37 A kérdező kommentje:
Na jó... nekem nem segít a gyerekellenesek lebeszélése. Lehet, sőt biztos, hogy hiànyzik valami az életemből, de azért valahol normális, ha egy nő gyereket akar vállalni, és még mindig többen akarunk, mint ahányan nem. :) Köszi a tippeket, sziasztok!
2022. szept. 11. 20:32
 34/37 anonim ***** válasza:
76%
33. Nyilván normális.. de az ilyen nők egy felcsinálót keresnek és csak a gyerek lesz a mindenűk a férfit pedig lexarják.
2022. szept. 11. 20:34
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Kinyalnálak bármikor ha gondolod ;)
2022. szept. 13. 18:25
 36/37 anonim ***** válasza:
69%
Pszichológus kell neked nem gyerek
2022. szept. 16. 07:52
 37/37 A kérdező kommentje:
36 köszi, fél éve járok hozzá, de egy egész életnyi szennyest nem olyan könnyű kimosni, hogy fél év alatt rendbe legyen téve, én ugyanis egyedül nem tudtam megküzdeni az otthonról származó gondokkal korábban sem. Legyen hálás, akinek sikerül! :)
2022. szept. 16. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!