Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen végzettségű férfiakért vesztek meg leginkább?
Az a helyzet, hogy lehet az illető bármilyen mérnök, ha mondjuk beképzelt, bunkó vagy agresszív, akkor tök mindegy hogy doktorija van vagy sem, vagy valamilyen mérnök, az sem jelent semmit. A személyiségével kell passzolnunk.
Amúgy itt az oldalon van egy "szívem csücske", ő mérnökinformatikus. :)
Ellent fogok mondani magamnak, de nem rajongok a mérnökökért, pedig én is az vagyok. A többség egy minden másban műveletlen arrogáns paraszt, aki még 10 évvel az egyetem után is arra onanizál, hogy bmes volt és milyen nagy móka volt eldugítani szarral a wct a koliban. Huha
A korábbi végzettségem társadalomtudományi területen szereztem, nem hatott meg nagyon a szakma, már második évben váltani akartam, de makacsságból letoltam. Még a mai napig hülye bölcsész vagyok pár ilyen díszfasznak, pedig azóta van egy mérnökinformatikus bsc-m és egy survey stat msc-m. Konkrétan a kollégáim többsége hülyébb a matekhoz, mint én, de a szemükben én értelmi fogyatékos lettem abban a pillanatban, amint máshoz is értettem, nemcsak ehhez...
A párom gazdasági pályán tanult, ott is vannak érdekes arcok, de legalább azokkal nem kell együtt dolgozni.
Merném fogadni hogy a legtöbb szavazó férfi.
Elvileg Hetero kèrdèsből sikerült homokozót csinálni , grat
( Nem csak ilyen szakmàk lèteznek egyszerű nettós baràtom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!