Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyám még manapság is elver papuccsal,de van egyetemi végzettségem mérnök állasom,akkor ezt a megalázkodó viselkedést nők is észreveszik társkeresőn ismerkedéskor?
Behódoló típus vagyok,30 éves.Saját házra gyűjtök de ha találnék párt ketten gyűjtenénk.
Eddig ha volt barátnőm volt féltem visszaszólni,nehogy kapsz legyen belőle.
Érdemes most újra ismerkednem?
Ez remelem, nem komoly kérdés.
Én 14 évesen mondtam meg anyámnak, hogy innentől nem hat meg, ha kapok egy fulest. Abba is maradt a dolog. De azért 30 évesen, amikor már bőven megteheti az ember, hogy elmenjen hazulról…
Nos, ha ez valóban így van és nem troll kérdés, akkor annyit tudok írni, hogy valószínűleg menthetetlen vagy. Akibe valóban bele tudtak kódolni egy ilyen erős rossz mentalitást, ami felnőtt korában is meghatározza az idegenekkel való kapcsolatát is és ezt ő nem is érzi gondnak, az egyszerűen képtelen a normális kapcsolatra. Valószínűleg minden emberrel szemben, nem csak a párkapcsolatra.
Találhatsz olyan nőt, mint anyukád, aki elnyom, te meg hagyod, mert ezt ismered, neki meg erre van igénye. Egy egészséges nő nem fogja meglátni benned a férfit, mert mentálisan egy bántalmazott, rettegő kisgyerek vagy. Emellett, ritka az a nő, aki, ha lát is benned potenciált, nekiáll egy 30+ os embert szocializálni, nevelni, istápolgatni, hátha egyszer felnő.
De az hogy egyetemet végegtem,mérnök vagyok,csak számít valamit ismerkedéskor?
Volt már barátnőm,de egyik sem tartott egy évig se.
Az sehogy se jó, ha anyukád ütlegel, én is kaptam sallert amíg ott laktam végig, semmi haszna nem volt, nevelési célzata meg pláne, egy örökké szorongó szerencsétlen lettem. Ezt nem kell elviselned, akkor se ha anyukád csinálja, senkitől nem kell elviselned, hogy ütlegel, mert ez nagyon nincs rendjén, én büntetném az ilyen szülőt.
Szerintem engedd el a saját házat egyelőre és jobban jársz, ha akár csak egy szobát bérelsz valahol, mentálisan teljesen sérült vagy. Így barátnőd nem lesz, ha nem is próbálsz meg kicsit kivirágozni anyukádtól távol. Egy egészségesebb mentalitást felszedhetnél magadra, ha szabadulsz abból a házból, és ne másért, meg más hívására menekülj abból a házból, hanem magadért. Jobban éreznéd magad.
Életképtelen vagy.
“ 30 éves.Saját házra gyűjtök de ha találnék párt ketten gyűjtenénk.”
Ezt felejtsd el! Ilyen nincs! Te neked kell rendelkezned a saját ingatlannal és utána keress társat.
9.
Az igen! Ritka tahó, foghegyről odaköpött bunkóskodást olvashattak tisztelt nézőink. Arany troll-díjra felterjesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!