Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az, hogy a nők inkább szelektálnak végzettség alapján?

Figyelt kérdés

Itt is olvastam néhány kérdést, és lesújtó volt, hogy mennyire elitisták és arrogánsabbak általában a nők a férfiaknál ilyen tekintetben. Szerintem sokan direkt csak azért csinálják, hogy legyen még egy szempont, ami alapján szelektálhatnak és felsőbbrendűnek érezhetik magukat.

Holott adott esetben 15 félév alatt, vért izzadva sikerült abszolválni egy büfészakot, de ő már lobogtatja a diplomáját, hogy mostantól már végre ugyanezt elvárhatja egy férfitől is, elég abszurd.

Az esetek nagy részében észre sem venné az ember ha beszélget másokkal, hogy kinek milyen végzettsége van (legfeljebb a szélsőségeket kiszűrheti), mégis mi szükség van erre? Ebből is csak az anyagiakra és a státuszra asszociálnak a nők?

2022. júl. 1. 15:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem csinálsz meg te is 15 év alatt egy büfé szakot?
2022. júl. 1. 15:54
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Keress akkor nem diplomás nőt. Vannak éppen elegen.

Ja, és nem mindenki 15 félév alatt abszolvál és nem büfészakot. Na kb. ezért nem ismerkedem nem diplomással, mert olyanok, mint te. Nagyrészük.

2022. júl. 1. 16:00
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Csak itt gyiken a valosagban nem ahogy csak az itteni gyikes barmok gondoljak azt h havi 1 millios fizu atlagos
2022. júl. 1. 16:00
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Mit fáj az neked, gyere össze egy kevésbé iskolázott nővel, ő örülni fog neked. Nem kell másokra erőltetned magad, akiket cseppet sem érdekelsz. Egyébként nálad nem a papír hiánya a gond, hanem hogy agresszív vagy és elégedetlen magaddal, ez az írásodból már lejön, különben nem zavarna, hogy mások miként keresnek párt.
2022. júl. 1. 16:01
 5/25 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem sokan direkt csak azért csinálják, hogy legyen még egy szempont, ami alapján szelektálhatnak és felsőbbrendűnek érezhetik magukat."

Ó, most lebuktunk! :D

2022. júl. 1. 16:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Van diplomám, de karosszériás a férjem. Engem nem a szakmája, hanem inkább az érdekelt hogy ne legyen 90 IQ alatti.
2022. júl. 1. 16:05
 7/25 anonim ***** válasza:
60%

Itt név nélkül leírom neked, hogy férfi létemre én is szelektálok végzettség alapján, sőt lassan már pénz alapján is. A büfészakosokat is, nemcsak a nem diplomásokat. Akkor is, ha 10/10-es, személyi edző instacica. Oké, hogy lehet villantani vele és az ágyban akkor is jó, ha alig csinál valamit, de ezzel ki is fújt a történet, a nap 90%-ában csak a gond van vele.

Miért?

Egyrészt mert fontos, hogy több témáról is el lehessen beszélgetni értelmesen, másrészt elegem van az aranyásókból. Gondolom, a nők is hasonló okok miatt szelektálnak...

34F

2022. júl. 1. 16:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.engem erdekel az egy beszélgetésnél, vagy párkapcsolatban mennyire értelmes valaki mennyire nem az. Mennyire beszélünk el egymás mellett, mennyire nem.
2022. júl. 1. 16:13
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Nettó miatt fusztràció , lakás miatt fusztràció , külső miatt fusztràció

...Végzettség miatt fusztràció

2022. júl. 1. 16:14
 10/25 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az itt válaszoló nők jelentős része boldog kismama, aki otthon van a gyerekekkel, sokan külföldön élnek stb.

Nyilván én is 30 évesen egy 9 éves párkapcsolatban, ahol a párom "tökéletes" (és tényleg :)), nem érzem azt, hogy ki tudnék egyezni egy csomó mindennel, amivel amúgy, ha rá lennék szorulva, akkor kiegyeznék.

De mondjuk az alapján, hogy agyvérzés kerülget, amikor a diplomás (informatikus) kollégám levelét olvasom, szerintem nem bírnám egy olyan férfi mellett, aki nem írt legalább 80-90%-os magyar érettségit.

Illetve az is nehéz, amikor összekerülök olyanokkal, akik nem értik, amit mondok, és ötödszörre magyarázok el valami nagyon egyszerű és hétköznapi dolgot (pl. kb. hogy működik a bankhitel, miért probléma, hogyha nem taníttatjuk a szegényeket stb.).

Szerintem hosszútávon nem szeretnék így élni, akkor inkább maradok szingli.

2022. júl. 1. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!