Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális ápolt,igényes pasit?

Figyelt kérdés

Esküszöm,elnézem a korombelieket,a 96% igénytelen,el van hízva vagy mamahoteles. A másik véglet feszt a teremben pózólgat,ebből áll az élete !!!

Tényleg én látom csak ennyire rosszúl vagy tényleg kezd eltűnni az arany középút? N29

2022. okt. 19. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:

#67: "A "keressen jól" de ugyanakkor "ne legyen sokat távol" ugyanez a kategoria, mint amit az utolso írt"

Hát igen, Lölőből csak egy van és már elkelt...

2022. okt. 25. 03:52
 72/89 anonim ***** válasza:
25%

"a mai körülmények között kevés harmincasnak van. "

Ez hülyeség. Azért egy átlagember 30 éves korára simán össze tudja szedni egy lakás árát, pláne ha férfi. Erős, tud dolgozni, többet is keres mint a nő, szóval mi a probléma?

2022. okt. 26. 11:43
 73/89 anonim ***** válasza:
76%
Nem hülyeség csak te indultál előnyből az életben (de legalább 0-ról és nem minusz 4-röl) és azt hiszed, h mindenki más is. Kisgyerek.
2022. okt. 26. 14:15
 74/89 anonim ***** válasza:
82%

72-es: nem, képzeld nem tudja.

1. nem mindenki engedheti meg magának, hogy otthon lakjon 30 éves koráig.

2. ha otthon is lakik a legtöbb esetben a szülők sincsenek olyan szinten elengedve anyagilag, hogy megengedhessék maguknak, hogy a gyerekük ne adjon semmit bele a közösbe (vagy csak minimális összeget).

3. mindezek miatt elég nehéz összespórolni egy lakás árát, főleg ahogy korábban írtam, a mai árak mellett.

Egy átlagos kisvárosban Mo-on, egy átlagos társasházi lakás 20 millió ft-nál kezdődik, az ilyen városokba na fizetések egy ÁTLAGOS embernek nem érik el a 300 ezer ft-ot. De tegyük fel az illetőnek jó munkája van és keres fixen 300 ezret havonta. Ez is csak 3,6 milla egy évben, de olyan nem létezi kegyszerűen, hogy egy fillért ne költsön belőle. Ha otthon élve az 50%-ot félre tudja tenni, már egész jónak számít. Ez évi 1,8, de legyen mondjuk 2 millió. 10 év mire megvan a lakás ára, de ugye 10 év múlva már nem 20 millió lesz a lakás...

4. Ha tényleg szorgalmasan dolgozik, otthon él, 30 éves koráig csak gürizik és szinte minden pénzét félreteszi és valahogy összejön a lakás ára, akkor is mire megy vele? Elment a fiatalságának a java a semmire. 0 tapasztalat, 0 ismerkedés, 0 csajozás. Melyik nő akarna egy olyan 30 éves fazonnal összejönni aki totál tapasztalatlan minden téren, de legalább van egy lakása??? Egy sem...

Ha viszont aktív életet élesz nem fogod tudni az összes pénzed félretenni így nem is lesz saját lakásod 30 éves korodra.

2022. okt. 26. 14:17
 75/89 anonim ***** válasza:
71%

74: "aki totál tapasztalatlan minden téren, de legalább van egy lakása"

Azért ez sem teljesen így van. Azért az ember nem tölti minden egyes percét a munkahelyen, van szabadság, lehet menni szórakozni, társaságba. Egy felnőtt embernek nehogy már ne legyenek barátai, ismerősei. Persze, keményen kell dolgozni, de mellette szórakozni is és akkor nincs semmi probléma. Ismerősei mindenkinek vannak, az ellenkező nemből is. Általában a lányoknak az anyagi helyzet számít, amíg nincs meg egy bizonyos szint, addig csak barát, utána lehet komolyabb is.

2022. okt. 26. 14:35
 76/89 anonim ***** válasza:
16%
Azon kívül nehogy ne legyen már meg valakinek 30 éves korára a lakás. Egy szakmunkás lazán hazavisz egy millát havonta. És ahhoz elég elvégezni egy fél- egyéves tanfolyamot. Namost azért ha valaki 20 éves kora óta egymillát keres, az nehogy ne tudjon már félretenni.
2022. okt. 26. 14:36
 77/89 anonim ***** válasza:
43%

"Elment a fiatalságának a java a semmire. 0 tapasztalat, 0 ismerkedés, 0 csajozás."

Ja, 16 évesen 2 választásom volt:

-Összejövök Laurával, aki szomszéd, 12 évesen már náluk cigiztünk, mert az alkesz apja engedte... Nem kellett volna lakás, simán hozzájuk költözhettem volna a putriba, sose lett volna rendes munkám, züllöttünk volna, lenne priuszom, és 3 gyerekem (kérdés, hánynak lettem volna a vérszerinti apja). Még ma is 7-en nyomorognánk abban a lepusztult önkormányzati putriban...

-Másodikat választottam, így a munkára koncentráltam (van egy kis lakásom, egy 30 milliós építési telkem, ahol a családi házam fogom építeni, és két vállalkozásom). Valóban az ismerkedést háttérbe szorítottam, hogy hiányzott, vagy megbántam? - Olyanokkal jöhettem volna össze, akikkel nem éreztem volna jól magam, esélyem se lett volna normális családra (pl. ahol a feleségemmel játszunk a 3 gyerekünkkel, és boldogok vagyunk).

Ma már ez az egzisztencia gyakorlatilag bármelyik csajnál jó belépő... az aranyos, bájos lányok jönnek be, és egy ilyen huszonéves csaj abszolút pozitívan értékeli, hogy az elmúlt 10 évben nem volt kapcsolatom (szemben az ismerőseivel, akik mondjuk 3 havonta szakítottak, megcsalták egymást, stb).

2022. okt. 27. 20:53
 78/89 anonim ***** válasza:
47%
Azért mert te magad sem vagy normális! És hiába törölteted ki, akkor is így van!
2022. okt. 27. 21:43
 79/89 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül nehogy ne legyen már meg valakinek 30 éves korára a lakás. Egy szakmunkás lazán hazavisz egy millát havonta. És ahhoz elég elvégezni egy fél- egyéves tanfolyamot. Namost azért ha valaki 20 éves kora óta egymillát keres, az nehogy ne tudjon már félretenni."

Azért mert valaki 30 ezret keres naponta ,az nem igaz mindenkire! Hulyesegeket ne írj!

2022. okt. 27. 23:25
 80/89 anonim ***** válasza:
81%

#76: "Azon kívül nehogy ne legyen már meg valakinek 30 éves korára a lakás. Egy szakmunkás lazán hazavisz egy millát havonta. És ahhoz elég elvégezni egy fél- egyéves tanfolyamot. Namost azért ha valaki 20 éves kora óta egymillát keres, az nehogy ne tudjon már félretenni."

Szándékosan trollkodsz vagy ennyire korlátolt vagy?

1. Egy szakmunkás nem keres meg ennyit, pláne 20 évesen.

2. A top szakmunkások Budapesten és az agglomerációban meg a Dunántúl jobb részein sem egyedül dolgoznak.

3. Ahhoz, hogy top szakmunkás legyél és téged dobjon ki az első oldalon a Google meg ajánlanak mások, sokat le kell tenni az asztalra és sokat fizetni a hirdetésért.

4. Ha KATA-zol, nem csak a kata a költség, hanem kell felszerelés, szerszámok, furgonfenntartás, benzin, stb. Budapesten egy teremgarázs 50 ezer havonta, ott meg nem tárolhatsz szerszámokat.

5. Ilyen munkáknál ne a hétfőtől-péntekig 8 órás kötött munkaidővel számold és szorozd vissza az órabért. Rengeteg olyan meló van, ahol felmérni mész ki és köszi, bocsi mégse kell. Aztán mégis kéne, amikor már elvállaltál egy másikat. Aztán tudom, hogy megegyeztünk, de hát az asszony azt mondta nincs rá pénz, sajnálom. Meg kidőlt a fal, hát erről nem volt szó, takarodjon, beperelem magát.

Meg "tudom, hogy ilyen csempét választott, de sehol nincs olyan készleten még rendelni se tudnak. Nem, másmilyen nem jó, jaj de kár, de a festés az maradhat? Időben ugyanannyi lesz, csak hát pénzben kevesebb, mint a fele és a Jocó is megharagszik rám, mert megesküdtem neki, hogy tuti intézek munkát neki."

Meg bedöglött a kocsi, béreljünk furgont napi x összegért, amíg szervizben van, mert a munka nem csúszhat, így is késésben vagyunk.

Meg bekockáztassuk a kerékbilincset vagy cipeljük 200 métert a 6x40 kilónyi cuccot?

Nagyon kevés melós keres meg ennyit és aki igen, az se tisztán, hanem annyi a bevétele, amiből még lejönnek a költségek, osztozik a társaival, mert nem egyedül végeznek egy munkát.

Arról nem beszélve, hogy rögtön számolj úgy, hogy leugrik 2 kiló az albira, meg másik 100-150 arra, hogy eszik, mert melós ruhában, retkesen megeszik egy gyrost vagy mindjárt kettőt, mert fizikai munkához kell a kalória.

Sokan a vidéki családot is segítik.

És elfogadom, hogy sok melós iszik, dohányzik meg k.rvázik, de majd akkor törj pálcát felettük, ha évekig végzed az ő munkájukat.

Én nem iszom, nem dohányzom és nem is k..rvázom, de nem is bírnám a melós életet egy hónapig sem.

2022. okt. 28. 04:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!