Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal az 30+ pasiknál ha a kisujj egyik körme több centisre megvan hagyva, de a többit vágja normálisan?Tartanom kéne ilyen pasitól?
Figyelt kérdés
Azt mondja így könnyebben megtudja a fölét vakarni belülről.
Lehet még ettől igényes egy pasi?
2022. okt. 18. 23:51
1/15 A kérdező kommentje:
Fülét vakarni.
2022. okt. 18. 23:54
2/15 A kérdező kommentje:
2-es!
Légyszíves normálisan írjál, ha normális kérdést írtam ki ezzel kapcsolatban, mert eddig kettő pasin vettem ezt észre.
De csak a másodiknál kérdeztem rá, ő mondta hogy néha erre használja.
Aki ismer ilyen pasit, az lehet még attól ápolt, ha körmét így meghagyta?
2022. okt. 19. 00:08
3/15 anonim válasza:
ez rockereknél szokás .. tuti gitározik.
4/15 anonim válasza:
Azzal fogja felmetszeni a nyakad hogy kiszívhassa a véredet, biztos csillámvámpír
5/15 anonim válasza:
ocsmány és gusztustalan, négyes válaszolónak fingja nincs a gitározásról, ha azt hiszi kis ujjal szoktak pengetni.
6/15 anonim válasza:
Én egyszer egy kínai srácon láttam ugyanezt egy olyan villamoson, ami kínaiak által sűrűn lakott környéken jár. Egy igényes srácot képzeljetek el, akinek rendesen hosszú volt a körme a kisujján, míg a többi ujján szépen levágva. Megfordult a fejemben, hogy talán a helyi maffiatagok hordják így a körmüket. De ez lehet, hogy nettó baromság.
7/15 anonim válasza:
Ez a 60-as években a proliknál volt divat, meg a nadrág hátso zsebéből kilógó nyeles fésű.
8/15 anonim válasza:
Van, aki véletlenül teszi ezt, nem figyel körömvágásnál, pl.: én.
A gitározás is hihető.
10/15 anonim válasza:
Nem kell tartanod. Igen lehet igényes. A fateromnak volt olyan a '80-as évek elején. Nem tudom, hogy miért. Nem volt gond az öreggel. Még él. Ha legközelebb találkozunk megkérdezem tőle. Szerintem akkor divat féle lehetett. Engem gyerekként nem érdékelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!