Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire utal az 30+ pasiknál ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utal az 30+ pasiknál ha a kisujj egyik körme több centisre megvan hagyva, de a többit vágja normálisan?Tartanom kéne ilyen pasitól?

Figyelt kérdés

Azt mondja így könnyebben megtudja a fölét vakarni belülről.

Lehet még ettől igényes egy pasi?

2022. okt. 18. 23:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Fülét vakarni.
2022. okt. 18. 23:54
 2/15 A kérdező kommentje:

2-es!

Légyszíves normálisan írjál, ha normális kérdést írtam ki ezzel kapcsolatban, mert eddig kettő pasin vettem ezt észre.

De csak a másodiknál kérdeztem rá, ő mondta hogy néha erre használja.

Aki ismer ilyen pasit, az lehet még attól ápolt, ha körmét így meghagyta?

2022. okt. 19. 00:08
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
ez rockereknél szokás .. tuti gitározik.
2022. okt. 19. 01:24
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
Azzal fogja felmetszeni a nyakad hogy kiszívhassa a véredet, biztos csillámvámpír
2022. okt. 19. 02:09
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
ocsmány és gusztustalan, négyes válaszolónak fingja nincs a gitározásról, ha azt hiszi kis ujjal szoktak pengetni.
2022. okt. 19. 02:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy kínai srácon láttam ugyanezt egy olyan villamoson, ami kínaiak által sűrűn lakott környéken jár. Egy igényes srácot képzeljetek el, akinek rendesen hosszú volt a körme a kisujján, míg a többi ujján szépen levágva. Megfordult a fejemben, hogy talán a helyi maffiatagok hordják így a körmüket. De ez lehet, hogy nettó baromság.
2022. okt. 19. 04:05
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez a 60-as években a proliknál volt divat, meg a nadrág hátso zsebéből kilógó nyeles fésű.
2022. okt. 19. 04:32
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Van, aki véletlenül teszi ezt, nem figyel körömvágásnál, pl.: én.

A gitározás is hihető.

2022. okt. 19. 05:53
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Igénytelen! Kerüld!
2022. okt. 19. 06:15
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell tartanod. Igen lehet igényes. A fateromnak volt olyan a '80-as évek elején. Nem tudom, hogy miért. Nem volt gond az öreggel. Még él. Ha legközelebb találkozunk megkérdezem tőle. Szerintem akkor divat féle lehetett. Engem gyerekként nem érdékelt.
2022. okt. 19. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!