Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális ápolt,igényes pasit?

Figyelt kérdés

Esküszöm,elnézem a korombelieket,a 96% igénytelen,el van hízva vagy mamahoteles. A másik véglet feszt a teremben pózólgat,ebből áll az élete !!!

Tényleg én látom csak ennyire rosszúl vagy tényleg kezd eltűnni az arany középút? N29

2022. okt. 19. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
88%

"Mamahotel" - Ha lenne barátnőm vele laknék, mert amúgy van lakásom... Csak mivel szingli vagyok, és apum nemrég halt meg (anyumat eléggé megviselte), így nála lakok...

32/F

2022. okt. 19. 20:01
 12/89 anonim ***** válasza:
85%

Kapcsolatban vagyok, mert lecsapott rám egy cuki, gyönyörű, nálad mérföldekkel értelmesebb lány, aki valahogy ilyen panaszkodást sosem tolt, hanem mindig élt a lehetőséggel.

És nem, nem ilyen a srácok 96%-a, ahogy a lányok 96%-a sem aranyásó. Itt pár embernek ideje lenne emberek közé menni...

2022. okt. 19. 20:01
 13/89 anonim ***** válasza:
17%

#11: Miért van az, hogy ilyet csak nőktől hallani?

Nem, önmagában egy igényes, 30 éves férfinak nem lesz könnyű a társkeresés. Ha nem hoz semmi extrát (jó külső, átlagon felüli személyiség, jó testalkat, jó anyagi helyzet), akkor tucat lesz és ezért nem is túl érdekes.

2022. okt. 19. 20:04
 14/89 anonim ***** válasza:
35%
De selejt a 96%. Akik megtalálják a szintén selejt párjukat. De a 4%-nak nem könnyű.
2022. okt. 19. 20:05
 15/89 anonim ***** válasza:
72%

Pedig a 8-as írja jól. Le sem tojjátok őket.

Aki szerint meg a 30-as jó pasik mind elkelnek, annak üdvözletem küldöm a kis egybites világába, ahol nincsenek külső körülmények és egyéb tényezök, balesetek, váratlan magánéleti gondok, amik befolyásoló erővel bírnak. Úgyhogy nem kéne elsőre itélkezni, a mai világban bárki lehet újra szingli egy csapásra, akár hosszú kapcsolat után is.

2022. okt. 19. 20:07
 16/89 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként szerintem nézelődj az elvált pasik között. Ők már ki vannak próbálva, csak tudják, hogy mi kell a nőknek, nem?
2022. okt. 19. 20:09
 17/89 anonim ***** válasza:
25%

17.

Elvált, és kipróbált? Ja, és kidobott, mert selejt.

2022. okt. 19. 20:13
 18/89 anonim ***** válasza:
56%
Amit a 11-es ír az meg ilyen tipikus női handabanda. El se jut Tomi/Zoli/Gyuszi/Dezső ahhoz h ezek kiderüljenek róluk, ugyanis meg se akarjátok őket ismerni. Nem is biztos h szenvedélybeteg/analfabéta/meleg, stb. Ezeket ti nők általában csak KÉPZELGITEK ezekről a férfiakról, mert nem tetszenek eléggé, annak ellenére, h látjátok, normálisnak tűnnek, és mindezt vmivel meg kell ideologizálni. Szánalmas.
2022. okt. 19. 20:16
 19/89 Gymnospermatophyta ***** válasza:
82%

Én is a mamahotelen akadtam fenn:D Rohadt drága minden és a fizetés koránt sem mindig igazodik hozzá, hogy egyedül éljen valahol az ember. Logikusabb, könnyebb ezt az utat választani és gyűjteni addig, míg az nem valósulhat meg. És nem csak "alja" munkákról beszélek.

Én és sok ismerősöm is még otthon van. Ez sajnos ma, Magyarországon nem véletlen. Pedig nem mindenki keres közülük rosszul, de azért jobb gyűjteni és biztosra menni. Mondjuk ha jó pár millióm is lenne félre téve, akkor se mennék albérletbe egyedül... kapcsolatban igen. Házat/lakást még egy ideig biztos nem tudnék venni, a hitelt meg utálom:D

Mondjuk... így is gyakran magam oldom meg a kajámat, fizetek minden hónapban, majdnem olyan, mintha albérletben lennék csak otthon szvsz...

2022. okt. 19. 20:17
 20/89 anonim ***** válasza:
54%

Ja meg mamahoteles csak férfi lehet. Ha a csaj él otthon ugyanúgy az nem az....

Meg ugye 3 idegennel albérletbe nyomorogni az jobb....

Meg van az is h egy férfi 25 éves korára legyen államelnök, 3 autóval, saját lakással és 8K nettóval DE EZ TELJESEN ÁTLAGOS, nem nagy elvárás :D

2022. okt. 19. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!