Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális ápolt,igényes pasit?
Esküszöm,elnézem a korombelieket,a 96% igénytelen,el van hízva vagy mamahoteles. A másik véglet feszt a teremben pózólgat,ebből áll az élete !!!
Tényleg én látom csak ennyire rosszúl vagy tényleg kezd eltűnni az arany középút? N29
#14 nem a 11-es vagyok, de a mondanivalódban van egy fontos tényező "átlagon felüli személyiség" - na barátom ez az ami leginkább csak rajtad múlik!
Sok minden lehet dolgozni, a külsőn (sport, stílus, igényes megjelenés - s ez nem csak pénz kérdése), de amin a legkönnyebben változtatni tudsz és 80%-ban ezen múlik a siker az bizony a személyiség.
Tudjátok mit!
Én nem állok be a veszekedésbe.
Rám egyik véglet se illik. Most lettem szingli.
Akinek van kedve írjon és ismerjen meg!
32F
24.
Pontosan. Itt is majd mindenki 700-at keres és egyetemistaként vett saját lakást, hitel nélkül. Anyám meg szűz.
#18: Attól, hogy valaki elvált nem feltétlenül kidobott.
#22: Nekem megvan az átlagon felüli személyiség, nem véletlenül lett tényleg top kategóriás kinézetű barátnőm úgy, hogy nem nézek ki különösebben jól és pénzes sem vagyok. Viszont tény, hogy az általam megismert lányok 90-95%-ánál már ott buktam, hogy nem jöttem be nekik külsőre egyáltalán.
Szóval nem, nem 80%-ban a személyiségen múlik, hiába hangzik ez jól a női csigaházadból. Már csak férfiakkal kéne kommunikálnod.
"Amit a 11-es ír az meg ilyen tipikus női handabanda. El se jut Tomi/Zoli/Gyuszi/Dezső ahhoz h ezek kiderüljenek róluk, ugyanis meg se akarjátok őket ismerni. Nem is biztos h szenvedélybeteg/analfabéta/meleg, stb. Ezeket ti nők általában csak KÉPZELGITEK ezekről a férfiakról, mert nem tetszenek eléggé, annak ellenére, h látjátok, normálisnak tűnnek, és mindezt vmivel meg kell ideologizálni. Szánalmas."
#11-es vagyok, és FÉRFI, 31 éves. A tök átlagos velem egyidős haveri és ismeretségi köröm úgy néz ki, hogy ha 10 férfit random kiválasztasz közülük, abból 6 tartós kapcsolatban van, 2 épp jól érzi magát egyedül (de simán találhatna, ha akarna), 1-ről senki nem érti, miért nem talál párt, 1 pedig látványosan alkalmatlan párkapcsolatra.
Itt a GYK-n meg egymást érik az állítólagos jobbnál jobb pasik, akikre rá se néznek nők. Áruld már el, hogy van ez?
#27: Úgy, hogy értelmes ember nem egy 10 fős társaságából indul ki, amit eleve ő válogatott össze. Ha mondjuk megnézem a volt iskolatársaim, mindjárt más lesz a helyzet, mintha megnézném azokat az arcokat, akikkel hétvégente sörözök.
(Azt meg inkább hagyjuk, hogy a 80% feletti "férfiak" általában nők.)
Ha 29 vagy, akkor a 30+os fériaknál keresgélsz gondolom. Azért ott már tényleg eléggé sok foglalt van, aki akart tartós kapcsolatot és kelendő, annak már lesz barátnője. Persze, sokan meg épp szakítottak, vagy valami külső tényező miatt nincs épp kapcsolatuk, lehet ilyet is találni, csak hát egyre nehezebben ahogy mennek az évek. Lassan már az elvált férfiak között lehet keresgélni, csak ott meg legtöbbször lesz gyerek is.
A mamahotel alatt nem tudom mit értesz, de ma egy egyedülálló harmincas embernek saját ingatlan kb esélytelen, hacsak nem örököl, kap ajándékba, vagy nem keres kiemelkedően jól.
"Úgy, hogy értelmes ember nem egy 10 fős társaságából indul ki, amit eleve ő válogatott össze. Ha mondjuk megnézem a volt iskolatársaim, mindjárt más lesz a helyzet, mintha megnézném azokat az arcokat, akikkel hétvégente sörözök."
Értőolvasás, cimbi. Nem 10 főből indulok ki, hanem sokkal többől, akiből ha véletlenszerűen kiválasztok 10-et, abból minimum 6 kapcsolatban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!