Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális ápolt,igényes pasit?
Esküszöm,elnézem a korombelieket,a 96% igénytelen,el van hízva vagy mamahoteles. A másik véglet feszt a teremben pózólgat,ebből áll az élete !!!
Tényleg én látom csak ennyire rosszúl vagy tényleg kezd eltűnni az arany középút? N29
Gyűjtögetés.
Látásból, a munkám miatt ismertem egy srácot, cikk is volt valami kerületi...vagy budapesti újságban róla, az élettörténetéről.
A srác mélyszegénységből és intézetből jött. Budapesten kórházi kisegítő, amolyan lóti - futi lett, és azt csinálta nagyon sok évig.
Az volt az álma, hogy legyen egy lakása. Erre gyűjtött.
Teljesült is az álma, lett egy kicsi lakása, a 2. kerületben, Hűvösvölgyben, ami az egyik legjobb környék Budapesten.
De milyen áron?
Ő maga nyilatkozta, hogy mire ezt elérte, 45 körül volt. Sosem nyaralt. Sosem volt nője. Sosem volt drága holmija, sem telefon, sem ruha, sem óra, semmi. Nem élt, csak dolgozott.
Megérte?
Én azt látom, hogy manapság a legtöbb, reális fiatal nem vág bele 30-40 éves hitelbe, hanem otthon lakik, vagy pénzes, de mindenképp lakásos párt keres, vagy albi.
Haverom fia mérnök. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, fullos konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!
Ez tényleg akkora baj, néhány szukánál? Csak mert a srácnak mindig van csaja. Most éppen a szomszéd falu doki csaja.
"Ez tényleg akkora baj, néhány szukánál?"
"szukánál"
Na ezért nem találsz párt. Az eltorzult gondolkodásmód, ami miatt simán beleírsz olyan kifejezést az egyébként elsőre korrektnek tűnő válaszodba, hogy "szuka", és neked már fel sem tűnik. Mások messziről érzik.
"ápolt,igényes"
Nő szaknyelven ez annyit jelent, hogy kibaßott jóképű, modell kategória, minth a címlapról lépett volna le.
"Esküszöm,elnézem a korombelieket,a 96% igénytelen"
Te biztos baromi igényes vagy, gondolom mindig tip-top formában flangálsz, takarítasz állandóan, rendezett folyamatosan a környezeted, minden téren tökéletes választás lehetsz.
"el van hízva"
"A másik véglet feszt a teremben pózólgat,ebből áll az élete !!!"
Szóval csak úgy alapból legyen kigyúrva és rendlekezzen tökéletes génekkel, hogy edzés nélkül se hízzon el még kicsit sem. Aha, milyen álomvilágban élsz de komolyan?
"vagy mamahoteles"
Még gazdag is legyen... a kisvárosban ahol élek, egy szaros lakótelepi lakás 20 milliónál keződik. 20 misiért kapsz egy felújítandó fost a 4-en.
A fizetések meg 200-300 ezer körül mozognak. Akkor jó gyűjtögetést.
Ja és az albérletárak is már 80-90 ezernél kezdődnek. Szóval ne lakj otthon, legyen saját lakásod, vagy élj albérletben úgy, hogy a fizetésed legalább felét elviszi csak a lakhatás költségei.
"Tényleg én látom csak ennyire rosszúl vagy tényleg kezd eltűnni az arany középút? N29"
Igen ,te látod "rosszúl", mert egy kibaßott álomvilágban élsz.
Ahogy valamelyik kommentelő leírta, ott vannak körülötted a normális pasik, csak te észre sem veszed őket. De igazából ők csak jól járnak ezzel, hogy megkímélik magukat a hozzád hasonlótól.
És különben is TE mit tudsz letenni az asztalra?
Kérdező, a két végletet írtad le, ami valóban létezik, de valamiért a többséget nem veszed észre.
Előttem már többen rákérdeztek: Neked mit jelent, hogy igényes? Szerintem ott lesz a kutya elásva.
A másik meg az edzés kérdése. Én is járok, de nulla kép készült eddig rólam edzés közben, pózolós sincs. Olyan ex viszont már volt, aki nagyon örült neki, hogy az edzésnek vannak látható jelei és ez be is jött neki. De amikor két nap múlva indultam edzeni, akkor meg az volt a baj, hogy miért nem maradok otthon. Ha te is így gondolkodsz, akkor a szóba jöhető férfiak számát azonnal nullára redukáltad mert senki sem lesz fitt csak úgy.
Kérdező, pedig számít. Van, aki szerint már az igényes, aki minden másnap zuhanyzik legtöbbször. Meg olyannal is találkoztam, aki szerint csak az a férfi igényes, aki hetente kétszer kozmetikushoz jár, pont olyan a haja mint ami a nőnek tetszik és az öltözködésből is csak a nő ízlésének megfelelő esik ebbe a kategóriába.
De a stílusod valószínű megválaszolta az általad feltett nyitókérdést.
"Ő maga nyilatkozta, hogy mire ezt elérte, 45 körül volt. Sosem nyaralt. Sosem volt nője. Sosem volt drága holmija, sem telefon, sem ruha, sem óra, semmi. Nem élt, csak dolgozott.
Megérte?"
Sajnos nincs legjobb megoldás, mindenki a saját személyisége alapján tudja eldönteni, hogy mit áldoz fel miért.
Van, aki a 18-50 közötti életének ébren töltött idejének több mint felét azért gürizi végig, hogy megengedhessen magának egy olyan életszínvonalat, ami csak addig érdekes, amíg meg nem szokja, utána az lesz a természetes és annak a hiánya/süllyedés pedig a negatív érzések forrása.
Van, aki a munkát, karrierépítést igazolja, ideologizálja meg valami fennkölt dumával, hogy
- erről szól az élet.
- termelni kell, az a hasznos, így működik a gazdaság.
- jó példát mutatok a gyerekeimnek (aki ugyanazt a mókuskereket fogja hajtani)
- a becsületemért majd a túlvilágon jutalmam lesz.
- vannak "alapvető" dolgok, hogy embernek érezzem magam, amik sok pénzbe kerülnek.
Van, aki a saját lustaságát, sikertelenségét vagy múltbéli eltitkolt kudarcait csomagolja ilyen new age, lázadó hippi köntösbe, de ő lenne az első, aki 2 forinttal többért bármit megtenne, ha nem tudná meg senki.
Van, akibe tényleg olyan eszméket neveltek, hogy a pénz rossz és a gazdagok rossz emberek, emiatt kényszert érez arra, hogy mindenkin segítsen, ezért nem is jut soha igazán magasra, holott sokkal szebb világ lenne, ha ilyen emberek lennének döntéshozó pozíciókban.
Más mindent a saját képességeivel igazol, elbagatellizálja a hovaszületés, véletlenek, szerencse részét, az ilyenek, akik végigutazták a világot hátizsákos turistaként, akik mindig valahogy kijöttek a szorult helyzetekből és úgy vélik, hogy ez teljes egészében másolható és minél többet éltek, annál arrogánsabbak és nagyképűbbek lesznek az álszentség álcája mögött, miszerint szemernyi szerencse nem volt a dologban vagy csak nagyon minimális, az elhatározás és az elszántság meg a hit meg akármi, ami miatt ő ekkora frankó faszagyerek lett és minimális pénzből, anyagi háttérrel ilyen csúcs, irigylésre méltó életet élt.
Szerintem egyszerűen túlgondoljuk az életet, a marketing és a sok inger játszik velünk. El kell különítenünk a célokat a vágyaktól.
Nincs olyan luxusélet, ami ne lenne unalmas és egyhangú egy idő után és nincs olyan szegénység (ha az élethez szükséges alapok megvannak, a Maslow-piramis alja), aminek a megléte esetén ne lehetne egy boldog, tartalmas életet leélni megfelelő mentalitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!