Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne megváltoztatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Mit lehet egy olyan sráccal kezdeni aki minden lehetséges indokkal, bármivel menekül az intimitás és szex illetve ehhez hasonló dolgok elől?

26 éves egészséges férfi, lent is rendben van minden neki (méret stb) de bármikor próbálnám ilyen irányba terelni a dolgokat vagy a témát, ahogy csak tud kibújik alóla. Pont akkor kell elintéznie egy telefont, pont akkor megy ki rágyújtani, csak hogy nehogy oda kerüljön a sor. Nincs senkije más ezt biztos forrásból tudom. Mikor összeismerkedtem a barátaival, előre szóltak hogy ne is várjak ilyet mert fogja engedni. Az előző barátnőjével is többek között ezért szakítottak mert 2 év alatt egyetlen alkalommal sem volt közöttük senki. Biztos hogy nem szűz még a szóban forgó srác, ezt is tudom biztos forrásból.

Próbáltam már vele beszélni komolyan vagy erre terelni a témát, de nem válaszol érdemlegesen. Mindenre azt mondja az elvei ezt se engedik azt se engedik stb. Miért? Mi lehet a gond? Trollok kérlek ne itt, én szeretnék segíteni neki és nem a szakítás az elsődleges cél mert minden másban annyira passzolnak

24L

2022. okt. 17. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mentálisan nem biztos hogy egészséges!
2022. okt. 17. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Látszik a neved a kérdésnél, Ádám.
2022. okt. 17. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nem gáz, hogy ferdített kérdéseket írogatsz ki, sokan csinálják, de a Beállításokban állítsd be, hogy ne látszódjon a neved. Szívesen.
2022. okt. 17. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 De ezek után, inkább regisztrálj egy új felhasználót ide...
2022. okt. 17. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ádám - 24/L

Mekkorát fejlődött az amúgy maradi Magyarországon a gender-ideológia, hátmostneeeem? :D

2022. okt. 17. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Most na, benézte. A kérdések fele úgyis ilyen ferdített dolog a legtöbbek részéről, én nem lepődök meg. Cseszegetni sem kell ezért, csak ismerje már a rendszert, amiben mozogni próbál.
2022. okt. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!