Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi esélyem arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi esélyem arra, hogy megváltoztassak egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nekem a duci lányok jönnek be. Már sokadjára fordul elő velem az, hogy találok egy hozzám illőt, jól kijövünk, randizgatunk, és jön a csalódás: fogyózik, de extrém mértékben. Volt olyan, aki 3. randira már 10-15 kilóval kevesebb volt.

Ez most így viccesen hangzik, de ez nálam olyan, mintha egy vékony lányt kedvelő férfi esetén a lány a 3. randira már +15 kilóval érkezne. Lehet felszínesnek nevezni, de neked sem tetszene ez az egész..

Szóval a kérdés: egy ilyen lánynál van bármi esély arra, hogy elérjem azt, hogy komfortosan és gyönyörűnek érezze magát mellettem a plusz kilóival, és felhagyjon azzal a gondolattal, hogy megváltozik?

2021. szept. 24. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nincs. Az ő teste, azt csinál vele, amit akar. Keress mást.
2021. szept. 24. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom tetszeni akar neked. Elmondtad neki, hogy ne csinálja, mert neked az a testalkat tetszik, ahogy megismerted?
2021. szept. 24. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Nyilván nem akarom olyan helyzetbe belekényszeríteni, ami neki nem jó. Pont az ellenkezőjét akarom, hogy megszeresse magát úgy, ahogy van.

Egyébként utaltam rá, igen. De ismerkedés elején (első randi környékén) azért ennél jobban nem megyek bele ebbe a témába. De azért érdekelne, hogy van-e esélyem megváltoztatni, hogy egy-egy ilyen helyzetnél próbálkozzak-e, vagy keressek mást.

2021. szept. 24. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Sztem csak simán el kéne neki mondanod, hogy hagyja abba a fogyózást,mert neked a duci a zsánered és azzal az alkattal jön be.
2021. szept. 24. 17:14
 5/9 A kérdező kommentje:
#4: ez azért nem erős így az első randin? :D
2021. szept. 24. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Normális esetben az emberek magukért fogynak. Persze benne van hogy tetszeni akarnak másoknak, de azért nem dob le valaki 15 kilót, mert az aktuális randipartnerénél akar bevágódni - azért csinálta mert szrul érezte magát, egészségesebben akar élni. Elég gáz lenne, ha azt kérnéd valakitől, hogy ne tegye, ne mozogjon, ne éljen úgy ahogy ő akar.

Kérdező, gyanús hogy neked nem "tetszik" a kövérség, hanem valami fétis és ezt te is tudod.

A rövid válasz az, hogy keress mást, van temérdek kövér nő aki rád vár és belebújhatsz a zsírpárnáiba.

2021. szept. 24. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

"Volt olyan, aki 3. randira már 10-15 kilóval kevesebb volt."

Talán félévente randiztatok?

2021. szept. 24. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Te tökéletes vagy?? Idióta!! Hagyd ott akkor..minek vagy vele??!
2021. szept. 24. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:

#8: nem értelek. Pont arról szól a kérdés, hogy nekem a lány úgy tökéletes, ahogy megismertem. A "hibájával" együtt.

#6: miért lenne fétis? Ha neked nem jönnek be a ducik, akkor vékony lány fétised van? Az meg, hogy sok kövér nő van, hát... neked minden vékony lány bejön?

2021. szept. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!