Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen hogy én azt akarom, hogy valaki megváltoztasson? 22/F
Figyelt kérdés
A menő szöveg hogy "ne akarjon megváltoztatni a másik".
Én meg pont ezt akarom, olyat keresni akiben azt látom ami bennem nincs meg. Így lenne logikus, nem?
2017. jan. 26. 22:30
1/5 anonim válasza:
De attól te nem megváltozol,hanem kiegészülsz te isten b*rma :D
2/5 anonim válasza:
Jó szándék de 1) te mit nyújtasz e neki, ő megtalálja e amit keres? 2) El is tudod tanulni, azt ami hiányzik benned illetve akarod e?
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Attól hogy ő olyan én meg ilyen, az csak kiegészülés, igen. Amit a második válaszoló írt, el akarom tanulni tőle. És biztos van olyan amit én tudok jobban, azt meg tőlem tanulja el.
2017. jan. 26. 22:55
4/5 anonim válasza:
A szándékon sok múlik. Nem is hülyeség amit a kérdező ír, mert át lehet venni egyes pozitív tulajdonságokat a másiktól. Mindig racionálisabb gondolkodású fickókkal ismerkedtem, mert tudtam, hogy segítenek a földön tartani.
De ez igaz lehet más dolgokban, ami belőled úgy érzed hiányzik de benne meg van motiválhat téged is.
5/5 anonim válasza:
Nekem bejon az ilyen pasi. Az is,h nalam fiatalabb. Konoly kapcsolatra. Frlvallalom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!