Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamit tenni ha szinte mindig csak a szép lányok tetszenek, ráadásul általában a cicababás stílusúak, de nem akarom hogy ez így legyen?
sajnos hogy őszinte legyek az erős közepes szint sem tetszik annyira, és az a baj hogy úgy látom hogy egyre finnyásabb vagyok.
Pedig 19 évesen pl még tök jól elvoltam az enyhén túlsúlyos barátnőmmel.
Akkor, a jellemed szépen idomuljon az elvárásaidhoz. Hajat nullásgéppel le, fekete Merdzsót megvenni, fuxot a nyakadba és mindig hord a napszemöveget. Főleg éjjel és fürdéskor.
Ha neked ez kell...
Nem olvastad el a kérdést figyelmesen.
Tudatosan nem szeretném ezt, viszont ezek nem tudatos vágyak.
Ne erőlködj, nem a wc-n vagy!
Nem tudsz ezen akarattal változtatni.
Amúgy tisztában vagy vele, hogy smink nélkül a cica babák is csak átlagos lányok?
Ha pár pláza cica szemtől-szembe körberöhög,majd formálódik az ízlésed.Vagy ha egy egyszerűbb kinézetű lányban nagyon pozitívan csalódsz.Az ízlés változás nem irányítható.Pl. világ életemben mediterrán párti voltam,de mégis megtetszett a zöld szem nem is olyan régóta,pár éve kb.Meg rájöttem,hogy a hőn imádott spanyolok attól olyan sötétek,hogy az arabokkal keveredtek 700 éven keresztül,tehát bennük is van világosabb vonó.Ahogy a páromban is,aki picinek tök világos hajú volt.Most is van a szakállában egy pici vöröses-szőke,ami csak közelről látszik,de én imádom.*.*
Szóval ha egy visszafogottabb lányban kellemesen csalódsz,ami nem testalkat függő,akkor simán megszeretsz egy csajt,aki nem is plázacica.
Én is ugyan így vagyok kedves kérdező :)
Nincs ezzel semmi baj, nekem az ilyen lányok jönnek be és kész nem tudok mit tenni én sem. Régen is ennyire finnyás voltam de az a baj hogy akkor még a semmire, viszont szerencsére manapság már úgy nézek ki ,hogy "megengedhessek" magamnak ilyen elvárásokat. Ha te is így vagy akkor nincs ezzel semmi baj, járj ilyen csajokkal. Egyébként meg ha nem tudsz nekik megfelelni akkor ne várd el hogy mindenki úgy nézzen ki és ne alázz meg legközelebb lányt azzal ,hogy nem áll fel rá.
Én sem tudok mit tenni az izlésemmel és általában vagyis mindig csalódok :) De ez van ezt kell szeretni vagy hogy mondják. Talán majd egyszer találok olyan "cicababát" aki belül is értékes nem csak kívül, de más lányokat nem áltatok akik nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!