Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letagadtam 3 évet szerintetek elnézi majd? Tudom hiba volt de màr utàna nemtudtam megvàltoztatni.
Nem teljesen 3 év.A képek és minden màs valòs.
N
Voltam ilyen szituációban. Nem a korral van ilyenkor a baj, hanem a hazugsággal. Ráadásul olyan dologban, ami úgyis kiderül, ez nem valami 10 évvel korábbi kis titok amit úgysem kell beismerni soha.
Még Elena Ceaușescu is belebukott ebbe, pedig neki volt hatalma, de így is rájöttek, hogy hazudozik a koráról. Egy átlagember még gyorsabban lebukik.
Egyetlen kivételt ismerek, akinek volt annyi hatalma, hogy átírja/írassa a saját nevét az összes létező papírján - születése óta. De hogy hogyan meg miért - ezt már nem tudom meg, mert meghalt.
Ilyen hülyeségről minek hazudsz? 🤦
Felmerül a jogos kérdés, hogy ha erről, akkor még mi minden másról... Hiába írod, hogy minden egyéb valós, ezek után nehéz elhinni.
Hát ez kétesélyes. Az emberek tűrőképessége a párjelölt füllentéseivel szemben széles skálán mozog.
Személy szerint nekem férfiként a hazugság bármilyen formája azonnali kizáró ok a párkeresésben. Innentől kezdve automatikusan kizáródik a neten társkereső nők legalább fele. Sajnos a kor letagadása nagyon tipikus; de ennél durvább esetekkel is találkoztam. Volt, aki a gyerekeit tagadta le, volt, aki a végzettségét, sőt olyan is, aki függetlennek vallotta magát és párkapcsolatban élt. Egyszóval ha az illető férfi már egy ideje egy netes társkeresőn van, akkor szinte biztos, hogy sok hazugsággal találkozott, "edzett" lett e téren. De mint mondtam, ettől még lehet, hogy hozzám hasonlóan nem tudja az effélé félrevezetést tolerálni egy párjelöltben. S nem feltétlenül azért, mert erkölcs-csősz az illető, hanem azért, mert minden kapcsolat bizalmon kell alapuljon. Nagyon nehéz bizalmat építeni valakivel, ha az ember állandóan kételkedhet abban, amit a másik fél mond. Mindig ott a kisördög az ember fülében, hogy mi minden nem igaz még abból, amit megtud a másiktól.
Amikor egyszer szóbakerül tettes értetlenkedést, hogy te nem is annyi vagy. Aztán ha mondja, hogy dehát azt mondad, mond hogy elgépelted biztosan.
Másik opció, hogy bevallod és bocsánatot kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!