Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ez? Mást is megváltoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mást is megváltoztatott a társkeresés?

Figyelt kérdés

Én eddig egyenes embernek gondoltam magam, de az utóbbi időben nagyon megváltoztam. Annyi sérelem és fájdalom ért a másik nem részéről az elmúlt időszakban társkeresés során, hogy már szinte semmi együttérzésem vagy tiszteletem nincs a női nem irányába. A kapcsolat jellegétől függetlenül minden megbánás nélkül hajlandó vagyok a másikat egy pillanatról a másikra kitenni az életemből, és felszívódni egyetlen szó nélkül. Én soha nem voltam ilyen, és nem ismerek magamra.

Más is van így, akit teljesen megváltoztatott egy társkereső?

2021. júl. 22. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Valamennyire engem is megváltoztatott. Egyrészt rájöttem, hogy nem érdemes bízni senkiben, még a legártalmatlanabb nőben sem, mondhat bármit. Másrészt az is világossá volt hogy a legtöbb kapcsolat a szex körül forog, akinek pedig nincs igény erre (pl. én) annak nem sokat tud nyújtani egy kapcsolat.
2021. júl. 22. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Jajaja. Úgy érzem sajnos túl naivnak lettem nevelve, vagy valahogy túl naivan indultam neki az életnek ezekben a dolgokban. Kellettek ezek a súlyos pofonok, bántások, csalódások az élettől, hogy megkeményedjek az ellenkező nemmel szemben és reálisan lássam őket, olyannak amilyenek.
2021. júl. 22. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Mindig az vallottam, hogy illik válaszolni, és nem illik szó nélkül eltűnni.

Aztán hiába írok nemet, nem értik.

Így már néha tiltok, vagy magyarázkodás nélkül nem írok többet - én ebben változtam, magamat is meglepve, - de így egyszerűbb.

2021. júl. 22. 18:38
 4/10 moozygoo ***** válasza:
91%

Én néha tinderezni szoktam, nálam ebben merül ki a társkeresés, mert nincs baráti társaságom akikkel eljárhatnék szórakozni.

Megszokott változtatni, nekem nem szokott matchem lenni, ami miatt eléggé elszokott menni a kedvem, illetve attól is hogy folyamat olyan lányokat rak ki akik kirakják a mellüket, meg pucsítanak.

Egy idő után mindig megszoktam zuhanni, aztán abbahagyom.

2021. júl. 22. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok már vele hogy minek időt és energiát fektetni olyan dologba ami nem megy.. Amikor chatelés levelezés közben faképnél hagynak vagy nem válaszolnak, amikor elhitetik veled hogy minden jó, erre otthagy és a sokadik ilyet átélni demotiváló, elmegy teljesen az ember kedve az egésztől. Én már nem bajlódom vele, úgy vagyok vele hogy kb már hidegen hagynak a nők meg az egész társkeresősdi
2021. júl. 22. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
A modern társkeresés miatt lettem mizantróp, azaz embergyűlölő, emberkerülő.
2021. júl. 22. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális, 100% ig egyenes voltam és korrekt, sajnos azt veszem észre hogy nem ezzel haladok előre ismerkedésnél, hosszabb kapcsolataim voltak, 1 éve csak ismerkedek, ami elég könnyen megy mert szemtelenül magabiztos vagyok de tudom hogy ez nem én vagyok igazàból és nem az olyan lányokra vágyok akiket ezzel meg tudok szerezni sajnos...

26F

2021. júl. 22. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen, én már inkább nem is keresek senkit. F
2021. júl. 23. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

Igen, régen tindereztem én is, csak nagyon rossz irányba változtam, 1 év után sikerült abbahagyni, töröltem magam.

Őszinte, kedves nő voltam az elején, aztán jött a rideg, számító jégkirálynő korszak. Ezzel párhuzamosan fürödtem az egotuningban, mert régen úgy hittem, hogy átlagon aluli, csúnya lány vagyok, nna de Tinderen és Badoon szembesültem vele, hogy egyáltalán nem ez a helyzet. Szépen ki is használtam ezt, adtam az álarcot - amíg nem jött a mostani párom, aki ezek mögé látott.

2021. júl. 23. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Bár én előre fejlődtem, nem vissza.
2021. júl. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!