Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisfarkú pasiként csak kismell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkú pasiként csak kismellű barátnőm lehet?

Figyelt kérdés

Keményen 11,5 cm kb, vastagabb mint egy wc papír guriga. Nem voltam még nővel mert amikor meglátták mindig faképnél hagytak, de elég hamar elsülők.

Ebben a kérdésben is a hatos válaszoló leírta hogy ez még kb pisálni is kicsi:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Milyen kilátásaim vannak?

2022. okt. 17. 18:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
86%

#22-es nekem spec annyira mindegy mi történik odabenn, csak csiklóval tudok elélvezni.

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy van ilyen is, meg olyan is.

Csak hogy a kérdezőnek is válaszoljak.

2022. okt. 19. 21:58
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"Kisfarkú pasiként csak kismellű barátnőm lehet?"

Dehogy, Csöpi úr! Küldöm a BM-et! 😂

2022. okt. 19. 22:19
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem! Neked az agyad miatt nem lesz semmilyen.
2022. okt. 20. 11:51
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
a nemiszerv az nemiszerv, a mell pedig mell. nincs összefüggés! A hülye kérdés és iq közt pedig van. Gondolkodj el ezen!
2022. okt. 20. 13:06
 35/41 anonim ***** válasza:
94%
Asszem ha jólemlékszem , akkor csináltak egy urulógusok alltal készített statisztikát ahol 13,5 cm volt a hivatalos átlag itthon. Persze aztán van a bemondás alapján készült is, ahol kiderült hogy nekünk van a világon a legnagyobb. Hagyjuk már
2022. okt. 20. 13:58
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

#22 Szalmabáb érvelési hiba a tied. Igen, a dolog nem fekete-fehér, ahogy te beállítod, hogy a hüvelyi orgazmus hiánya = nem jó a szex. Baromi jó tud lenni a szex, HA a férfi kellően odafigyelő, tapasztalt ahhoz, hogy a húzogatás közben csiklóingerléssel lője el a nőt. Nekem (#21) eközben még jobb érzés, ha egy kisebb farok, vagy még jobb, ha egy (pár) ujj ficánkol a hüvelyemben, mint ha mondjuk semmi vagy egy téliszalámi méretű.

Tehát a válasz a kérdésedre (#22), hogy nem, nem vagyunk olyan igénytelenek, hogy rejtvényt fejtünk, amíg a férfi “végez a dolgával”, hanem kialakítjuk azt a gyakorlatot, ami ránk illik, mindketten élvezzük. Ez minden partnerrel más, itt (is) téved a kérdező azzal, hogy általánosít, azt hiszi, hogy a szex egy tálcán kínált, kész recept, pedig nem. Energiabefektetés, kreativitás, odafigyelés a legjobban a “farkára illő” nővel is, hogy minőségi szexet érjenek el.

Nem tudom, megérti-e az összetett mondataimat, sajnos nincs túl nagy elvárásom az eddigi kommentjei/kérdése alapján, egyszerű szegény feje, mint a faék, ezért megpróbálom leegyszerűsíteni:

Kérdező, a jó minőségű szexet ki kell alakítani mindenkivel. Ez akkor is meló, ha a méreted pont tökéletes valakinek. Ha egy ilyen nő hüvelyben élvez el, akkor is lesznek kérései, hogy ilyen pózban csináljátok, ne olyanban, mert az neki rossz. Tehát oda kell figyelned, hogy milyen mozdulatok jók neki, mik a rosszak. Ez MUNKA. Odafigyelést, empátiát, szeretet igényel egy párkapcsolatban. Hüvelyben élvező nőt sokkal nehezebb találni, mert kevesebben vannak. De mindegy, hogy hüvelyben vagy csiklón élvez el, ezt az összecsiszolódást nem tudod megspórolni.

A pszichológus meg ja, nem tud péniszt növelni, meg nem fojtja meg az anyádat, ha bajod van vele. A pszichológus arra jó, hogy a tévhiedelmeidtől megszabadítva javítsa az életminőségedet. Itt olyan agyament babonákat leírtál már, ha ezeket kidolgoznád magadból, nem lennél ilyen extrémül nyomorék. Szomorú, hogy ma már az egyetem sem jelent a világon semmit. Se helyesírás, se gondolkodási készség.

2022. okt. 20. 14:22
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
30-as Kajak rákerestél mekkora farka volt Hitlernek? :D ez beteg.
2022. okt. 20. 23:41
 38/41 anonim ***** válasza:
Blöff. Pókerban tanultam. De sok blöff lényege az, hogy igaz, de nem hihető. xD
2022. okt. 21. 18:54
 39/41 anonim ***** válasza:
51%
vastagabb mint a guriga?? :O akkor jó dolga lesz a barátnődnek az tuti!! az fontosabb mint a hosszúság.. a gyönyörök magas fokát eléri sztem majd
2022. okt. 22. 00:22
 40/41 anonim ***** válasza:
Hitlernek nem tudom mekkora volt a farka, de egy országot irányított. Milliók halálát okozta közvetetten. Akármelyik csinos nő leszopta volna azonnal (már csak azért is hogy ő ne haljon meg). A náciknak pár évig nem volt szex hiányuk az biztos.
2022. okt. 22. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!