Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú pasiként szüzességi fogadalmat tettem! Szerintetek érthető és logikus a döntésem?
Ostoba vagy. Hagyod, hogy a média manipuláljon... A népesség fele lány, sokan szeretik pont azt a külsőt, ahogy te kinézel, nem is csak nemiszervre gondolva. Inkább keresd meg, ne add fel! ^^
Egyébként sok lány magának az ujjával okoz örömet... És azt sem a vastagságával és hosszával éri el, de ha ilyen fontos neked, akkor egy női ujjnál csak nem vékonyabb a kesergésed tárgya.
Engem aztán nem érdekel, hogy mit csinálsz :D
De nem a kis pisilőd miatt nem szeretnek a nők, ezt fogadd el. Lehet látványra jobban mutat egy 20 cm farok, de a barátnőmbe nem menne bele az fix. 13 centivel is vigyáznom kell, ha hiszed, ha nem. És ha tövig tolom, felszisszen, hogy óvatosabba. Ennyit az elméletedről :D
Ui. Nem beteg vagy ilyesmi, mielőtt jönnének az okoskodások. Nem egy barátnője ilyen szűk, ezt tőle tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!