Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzességi fogadalmat tettem...

Szüzességi fogadalmat tettem de megakarom szegni. De a srác nem hiszi el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
mikor eljutottam egy fiúval "odáig" minden kételyem elszállt és nagyon akartam őt. Viszont ő azt mondta, hogy nem akar nekem rosszat és higyjem el, hogy megbánnám. Hogy hitessem el vele, hogy felhagytam a szüzességi fogadalommal?
2014. okt. 10. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Kinek fogadtad meg? Meddig? Hány éves vagy most?
2014. okt. 10. 14:27
 2/10 RRR ***** válasza:

izgasd fel és elfelejti ,amikor a farka átveszi az irányítást felette

gumit használjatok

2014. okt. 10. 14:28
 3/10 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok és istennek fogadtam meg még 10 évesen.

a második komizónak köszönöm:)

2014. okt. 10. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Örök életre tetted az a fogadalmat 10 évesen?
2014. okt. 10. 14:47
 5/10 A kérdező kommentje:
igen,de e családi dolog.
2014. okt. 10. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
11%

Pff, te is csak egy álszent keresztény vagy. Hányok az ilyenektől. Ezért mondom, hogy a kereszténység egy hiteltelen, magamutogató, egoista bagázs. De persze, Jézus így szeretet titeket! ;)

...kevés az ilyen rendes srác, aki tiszteletben tartja más hitét.

Előbb-utóbb, ha sokáig csábítod, izgatod, úgysem tud majd ellenállni.

2014. okt. 10. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez rendes a barátodtól.:) A legtöbb srác alig várná, hogy megund vagy pedig ők unnának meg téged emiatt. Szóval tök jó, hogy nem akart még így sem megfektetni, tényleg rendes tőle.:)

Azért mondja azt, hogy megbánnád, mert lehet, hogy látja rajtad, hogy vallásos vagy és nem akarja, hogy bűntudatod legyen. Én már 4éve vagyok olyan párkapcsolatban, ahol mindketten így gondolkodunk és nekünk is voltak hullámvölgyeink amikor felakartuk adni, de mindig lebeszéltük egymást és utólag mi ennek örülünk.:)

20L

2014. okt. 10. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem veled van a baj nem vele. Ennek pont addig kellett volna tartania amíg megfogadtad mert így olyan mintha nemis tetted volna. A helyében én szakítanék veled. Mindkettő ok miatt.
2014. okt. 10. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

# 6

Te komolyan álszentnek tartasz valakit, aki 10 évesen, gyerekfejjel tett egy ilyen fogadalmat, majd 19 évesen szembesült azzal, hogy ez mit is jelentene valójában az életére nézve, és szerelmes nőként most hozott egy olyan döntést, hogy nem szeretne egy életre lemondani arról az örömforrásról, amit egy párkapcsolat, a családalapítás és a szexualitás jelenthet egy ember életében?

2014. okt. 10. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
lendülj akcióba!
2014. okt. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!