Szerintetek ha egy 23 éves srác egyáltalán nem csajozik akkor joggal hiszik azt hogy meleg?
Szerintem akkor gondolnak erre, ha melegnek is tűnik, úgy kisugárzásra. Akkor azt gondolhatják, hogy ha nem csajozik, akkor bizonyára pasizik.
De nem ő lesz az első, akinek 23 évesen köze nincs a csajozáshoz. Én 28 évnél tartok, és 1-2 pancser dolog már összejött, de nagyon várom, hogy nekem is "egyre jobb nőim legyenek". :P
Simán lehet aszexuális is pl vagy teszem azt olyan elfoglaltsága van amit többre értékel mint a csajozást.
Teszem azt sportol, tájképeket fest lehet egy elvont művész lélek v kocka.
Am csak (már elnézést) korlátolt agyúak hiszik azt h ha valaki nem csajozik / pasizik az meleg.
Mert ez egy egyszerű sztereotip magyarázat.
Am meg ha az is ne csodálkozz ha nem vállalja fel lévén nekik állandó rettegésben kell élniük.
Mert sok a korlátolt. Én is ismerek olyat aki titkolja és én is csak azért tom mer évek óta ismerem a gyereket és vagyunk olyan jóba és nem nem vagyok meleg.
Komolyan már ott tartanánk h egy embert a szex alapján itéljünk meg.
Nem úgy h kedves, udvarias, intelligens..
Nem ! Legyél egy tenyészbika különbem nem látunk szívesen. Ez a világ egyre szánalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!