Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meleg kérdés: 30+ évesen...

Meleg kérdés: 30+ évesen 'szüz' srác mennyi eséllyel indul?

Figyelt kérdés

Mármint volt egy kevés nõzés az életemben(nem annyira szüz;), de mostanra értettem meg, fogadtam el, hogy inkább a fiúk érdekelnek. (Magánéleti zürök miatt most tudok ezzel foglalkozni.)

De persze most jóval 30 felett, akármilyen fiatalos vagyok, melyik (aktív) fiút érdeklem - pl. a rómeón eddig kapott válaszokból ítélve. (átlagos, vékony, inkább passziv vagyok)? Saját korosztályomból egyenlöre alig-alig jön be valaki, nem tudom miért, remélem ez változik.

Hülye szitu - tanács...?

2013. okt. 26. 16:09
 1/2 anonim válasza:
Te vagy az N. Laci?
2013. okt. 26. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ne add fel!

Ha hiszed ha nem, itt a gyakorin értékes emberekre bukkanhatsz!

Ha nem te vagy, O.. felhasználónevű barátom, akkor már tudok is egy veled egy idős, hasonló cipőben járó férfit.

Ő azért is járt így, mert 1.vidéki 2. hisz az igaz szerelemben -akibe eddig szerelmes volt nem viszonozták mert Heterok vagy már foglaltak voltak..

19/F

2013. okt. 27. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!