Miért van az hogy nagyon jó testű helyes arcú srác tőlem vékonyabb lányokat is megkaphatna de még sem?
Csodalom is hogy egy ilyen izmos jó testű srác mint ő akithárom éve ismerek lassan kötödik hozzám.
Nem vagyok vékony olyan kis combos vagyok alacsony ..nincs vmi szép csinos alakom de ő azt mondta ha más lány lenne az nem én lennénk.
Most miért mondta ezt?:) mert amugy jol esik hogy más vékonyabb lanyt meg is kaphatna de neki még sem az kell.
Attól, hogy a média csak a 14 éves alkatot állítja be jó alaknak, képzeld vannak pasik, akik azt szeretik, ha a nőnek van valamije a csont és a bőr között is.
És van lány, aki 175 centivel meg 52 kilóval azt hiszi, hogy nincs jó alakja, mert kövérnek hiszi magát. De lehet, hogy tényleg nem jó az alakja, s miközben kövérnek hiszi magát, gyakorlatilag azért nincs jó alakja, mert túl vékony...
Most azt várod, h mindenki istenítsen, h te mennyire értékes ember lehetsz, milyen kedves, tökéletes, stb:D?
Bejössz a srácnak, örülj neki. De lehet, h csak barátként kötődik, ez nem derül ki a leírásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!