Attól, hogy nem vagyok vallásos, még tehetek szüzességi fogadalmat?
Lány vagy?Bár mindegy.Én javaslom.
Főleg ha majd valaki olyan kapja meg aki meg is érdemli.
Én 22 vagyok és még megvan a fogadalmam.
N
Kedves utolsó válaszoló! :)
Én feltettem egy átlagos kérdést kíváncsiságból, és nem kértem vitát. Volt már barátom, és most is van olyan srác, aki össze akar velem jönni, de én egyszerűen túl korainak tartom elveszteni 16 évesen, és ezért tettem fogadalmat. :) Nem tudom, te hogy vagy vele, vagy esetleg már lefeküdtél valakivel, de én nem adnám magam oda 14-15-16 évesen senkinek, mert tudom, hogy az ember sokat változik még felnőtt koráig, és valószínű, hogy az a kapcsolat nem tartana örökké. Legalábbis nagyon ritka az olyan, hogy egy pár összeismerkedik még 16 évesen, és örökkön örökké együtt lesznek, "happy end" meg minden. Szükségtelen volt ezt a választ megírnod, 20 másodpercet elfecséreltél ezzel az életedből. De rendes vagy, hogy fáradoztál ezzel a fölösleges válasszal. :) Kaptál egy piros kezet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!