Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú pasiként csak kismellű barátnőm lehet?
Keményen 11,5 cm kb, vastagabb mint egy wc papír guriga. Nem voltam még nővel mert amikor meglátták mindig faképnél hagytak, de elég hamar elsülők.
Ebben a kérdésben is a hatos válaszoló leírta hogy ez még kb pisálni is kicsi:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Milyen kilátásaim vannak?
Hú pajtás, nem tudok erre semmit mondani. A kérdésedből azt tudtuk meg, hogy
- legyőzöd a fekete lyukat sötétségben
- testképzavaros vagy
- a nagy dudákat szereted
- alacsony az iskolázottsági szinted
- nem jársz pszichológushoz, pedig kéne.
Te, képzeld el, sokan pont a kisebb melleket imádják. Mint ahogy sok nő a kisebb farkat, mert olyan alakú/méretű a hüvelye, hogy a nagyobbal FÁJ! De az ultraprimitív és extra taszító, hogy te farok- és mellméret alapján kategorizálsz embereket: micsoda egy romantikus hódító vagy te! Ja, nem! :D
Kérdező de fordítva ülsz a lovon.
Nekem valós 21 cm van, és csak a kicsi cicik tetszenek! De nincs ennek köze a méretéhez. A szöveged szerint egy gané vagy! Nem csak a 11 cm a gond veled. Azt még lenne aki elfogadná, de a stílusodat azt nem!
Mi a bajod a kis mellekkel? Gyönyörű, okos nőket ismerek kimondottan kis cicikkel, nekem is az átlagos/kicsi jön be.
Ha jót akarsz, nagyon gyorsan felejtsd el ezeket a hülyeségeket, és próbáld meg ember számba venni a nőket. Már nem lesz akkora gond a kisebb méreted.
#14: "kösz", hogy felhívtad a figyelmet, hogy miket okádott ki még magából a kérdésen kívül.
Kérdező, jó nagy troger vagy. Ilyen stílussal 20 centis is lehetne, akkor sem kellenél senkinek sem.
Dúrva hogy azonnal személyeskedni kell.
Nem mondtam hogy ronda vagy baj lenne egy kismellűvel.
De ezek szerint a nőknek alanyi jogon jár minden bármit elvárhatnak, ha egy férfinek vannak elvárásai az azonnal egy szemét disznó.
13 amúgy egyetemista vagyok nem lehetek teljesen sötét, és tudtommal a pszichológus nem tud pénisznövelő műtétet végezni, szóval nem tud segíteni rajtam
17
Nem a farkad méretét kell növelni, hanem az agyadét!
Kb ugyanekkora a férjem, és NEM VÉLETLENÜL lett férj!!!!
Intelligens, okos, sikeres, művelt diplomás ember....ettől én speciel beindulok!
A mellméretem pedig 90D 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!