Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem vége mindennek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
25 éves lettem és azt érzem vége mindennek. Ha most nem találtam magamnak párt, ezután se fogok. Vége a fiatalságomnak. Soha nem volt kapcsolatom, kerestem már, belefáradtam 25 éves férfiként. El vagyok keseredve.2022. okt. 17. 02:52
31/39 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint nem kell olyan nő akinek a hüvelyébe több farok is járkált. Megvagyok nektek......
2022. okt. 18. 01:35
33/39 A kérdező kommentje:
Hülye gyerek
2022. okt. 18. 01:38
34/39 anonim válasza:
Azért az 25 évesen már nem elvárható szerintem, hogy szűz legyen... de egy kiélt nővel, aki már túl van 10-15+ partneren, azzal biztos nem kezdenék.
35/39 A kérdező kommentje:
Kinek mi
2022. okt. 18. 06:42
36/39 anonim válasza:
Én felveszem a lányokat mint a ruhát, ha megvan a szimpátia.
37/39 A kérdező kommentje:
Én nem. Válogatós vagyok.
2022. okt. 18. 06:52
38/39 anonim válasza:
Fel a fejjel.. Neten ismerkedj, vagy csoportokban
39/39 anonim válasza:
Egyébként akik szerint a kérdező troll, nálatok minden rendben? Kocsi, lakás, asszony megvan? Hitel fizetve van rendesen? Meló megy? Vagy már nem is kell melózni, minden megy magától? Mert akkor rohadtul irigyellek titeket, a fél ország most készül megfagyni és akkor még örüljünk, hogy nincs háború. Ha nektek ennek ellenére jól megy Orbánisztánban, akkor jó nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!