Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem vége mindennek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem vége mindennek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves lettem és azt érzem vége mindennek. Ha most nem találtam magamnak párt, ezután se fogok. Vége a fiatalságomnak. Soha nem volt kapcsolatom, kerestem már, belefáradtam 25 éves férfiként. El vagyok keseredve.

2022. okt. 17. 02:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
12%
Üdv az incelek között:)
2022. okt. 17. 07:49
 12/39 anonim ***** válasza:
97%
Azt mondja van önbizalma és 25 évesen itt rinyál, hogy vége mindennek xD baaaaaaszd mekkora egy lúzer. Mások meg 50 évesen vígan kezdenek új életet a nulláról.
2022. okt. 17. 07:50
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

9es, pont ezeket a lányokat kell elkerülni :D

Miért kellene beérni szexuálisan agyonhasznált, lelkileg összetört, kiégett nőkkel, akik csak akkor jönnek össze veled, ha mindent ki tudtak pipálni az elvárási listájukon?

Akik 20-22 évesen, mivel csak átlagosan nézel ki elhajtanak, de amikor már tudsz nekik erőforrásokat biztosítani, akkor már - feltételeket szabva bár, de - jó leszel?

Akik azt gondolják, hogy mindig mindenből a legjobb jár nekik - alanyi jogon. Nem együtt akarják felépíteni a társukkal az életüket, hanem amíg a nem a legjobban kinéző srácok vért izzadva felépítik a magukét egyedül, ők hagyják magukat dugogatni a legjobbakkal, aztán az így megtanult manipulációs képességekkel felvértezve rávesznek egy gyanútlan "nice guy"-t, hogy köteleződjön el mellettük.

Nem szabad komolyan venni egyetlen olyan nőt sem, aki "egyetemen kiéltem magamat, de most már más a fontos" szemlélettel érkezik egy férfi életébe 25 felett.

2022. okt. 17. 08:30
 14/39 anonim ***** válasza:
22%
Nincs nő, nincs sírás, mondta barátom a monster. Egyél egy jó paprikás krumplit, nézzél meg egy jó filmet és aludj egy jót.
2022. okt. 17. 08:35
 15/39 A kérdező kommentje:
Van önbizalmam, de a problémámat nem is erre fogalmaztam meg. Arra hogy eljárt felette a fiatalság.
2022. okt. 17. 08:36
 16/39 anonim ***** válasza:
Milyen fiatalság enber? Most kezdődik minden.
2022. okt. 17. 08:38
 17/39 anonim ***** válasza:
13-as az értékrend változik mindenkiben, természetes más lesz az igénye 25 után, mint előtte. Ha meg jól néz ki és megteheti, akkor miért ne húzna be egy számára kedvező más típusú partnert? A kis gyíkok is megérdemlik a minőségi pinát, amihez nem volt közük addig, amíg nem kezdtek el jól keresni.
2022. okt. 17. 08:39
 18/39 anonim ***** válasza:
13, szerintem nem kéne ennyire általánosítani, se a férfiakat se a nőket.
2022. okt. 17. 08:49
 19/39 anonim ***** válasza:

"25 éves lettem és azt érzem vége mindennek. "

Nagyjából tényleg. Háború van, diktatúra, infláció. Miből élsz? Ez a legnagyobb problémád, hogy nincs senkid? Irigyellek!

2022. okt. 17. 10:14
 20/39 anonim ***** válasza:
48%
Nemsokára jön a mikulás. Írjál neki hátha hoz neked is valami jó játékot, addig is a hidakat meg a magasabb helyeket kerüld el.
2022. okt. 17. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!