Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem vége mindennek, mit tegyek?
18-as, nem általánosítottam. Ott van az utolsó mondatban leírva, hogy milyen típusú nőkre gondolok. Nem azt írtam, és nem is így gondolom, hogy minden nőt el kell kerülni.
17-es, értékrend szerintem nem változik, vagy csak szélsőséges behatásra. Fontossági sorrend, az változhat.
Konkrét helyzetre vonatkoztatva valami ilyesmire gondolok.
Általam pozitívnak gondolt változat:
Értékrend: alapvetően azért jövök össze bárkivel, hogy aztán családot alapítsunk
Fontosság 22 évesen: ez a valaki legyen természetkedvelő, mert én szeretek túrázni, szeressen ő is tudjunk együtt menni.
Fontosság 28 évesen: legyen hajlandó elköteleződni, ha éppen leszarja a túrázást az sem gond, majd megyünk akkor közösen moziba.
De ha már az értékrend az, hogy "úgysem ő lesz a gyerekeim apja, de jól néz ki, lefekszem vele párszor", akkor számomra már teljesen mindegy, hogy mi fontos neki. Ez az értékrend garancia arra, hogy egy örök elégedetlen, mérgező partner lenne a nő.
Akkor búslakodj és öregedj meg szűzen
A te döntésed
"25 évesen kezdenek a lányok komoly férfit keresni akivel a jövőt tervezik"
Addig meg kiélik magukat. Fenének sincs kedve egy kiélt nővel összejönni, aki csak "ha nincs ló, szamár is megteszi" hozzáállással választ párt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!