Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem vége mindennek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem vége mindennek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves lettem és azt érzem vége mindennek. Ha most nem találtam magamnak párt, ezután se fogok. Vége a fiatalságomnak. Soha nem volt kapcsolatom, kerestem már, belefáradtam 25 éves férfiként. El vagyok keseredve.

2022. okt. 17. 02:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

18-as, nem általánosítottam. Ott van az utolsó mondatban leírva, hogy milyen típusú nőkre gondolok. Nem azt írtam, és nem is így gondolom, hogy minden nőt el kell kerülni.

17-es, értékrend szerintem nem változik, vagy csak szélsőséges behatásra. Fontossági sorrend, az változhat.

Konkrét helyzetre vonatkoztatva valami ilyesmire gondolok.

Általam pozitívnak gondolt változat:

Értékrend: alapvetően azért jövök össze bárkivel, hogy aztán családot alapítsunk

Fontosság 22 évesen: ez a valaki legyen természetkedvelő, mert én szeretek túrázni, szeressen ő is tudjunk együtt menni.

Fontosság 28 évesen: legyen hajlandó elköteleződni, ha éppen leszarja a túrázást az sem gond, majd megyünk akkor közösen moziba.

De ha már az értékrend az, hogy "úgysem ő lesz a gyerekeim apja, de jól néz ki, lefekszem vele párszor", akkor számomra már teljesen mindegy, hogy mi fontos neki. Ez az értékrend garancia arra, hogy egy örök elégedetlen, mérgező partner lenne a nő.

2022. okt. 17. 11:31
 22/39 anonim ***** válasza:
lehet nagyobb esélyekkel indulnál, ha nem itt sajnáltatnád magad nap mint nap
2022. okt. 17. 14:40
 23/39 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magamat
2022. okt. 17. 16:17
 24/39 anonim ***** válasza:
90%
de egy kicsit igen, figyelj, én is 25 vagyok, és összesen 2 db 1 hónapig tartó kapcsolattal "büszkélkedhetek", viszont kb 2 hónapja úgy tűnik hogy megtaláltam a számomra tökéletes lányt, miközben már én is ott voltam, hogy ennek így semmi értelme
2022. okt. 17. 17:19
 25/39 A kérdező kommentje:
Örülök neki
2022. okt. 17. 17:24
 26/39 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy ne add fel, nem könnyű, elismerem, de ha nincsenek irreális igényeid, akkor nincs lehetetlen ;)
2022. okt. 17. 17:27
 27/39 anonim ***** válasza:
Tojáshéj a seggeden. 32 volt a férjem, amikor megismertem. Én meg 29.
2022. okt. 17. 18:17
 28/39 A kérdező kommentje:
Jó én meg 25 évesen vágyók már egy lányra. Eljárt felettem az idő ez van
2022. okt. 17. 18:37
 29/39 anonim ***** válasza:
91%

Akkor búslakodj és öregedj meg szűzen

A te döntésed

2022. okt. 17. 18:45
 30/39 anonim ***** válasza:
28%

"25 évesen kezdenek a lányok komoly férfit keresni akivel a jövőt tervezik"

Addig meg kiélik magukat. Fenének sincs kedve egy kiélt nővel összejönni, aki csak "ha nincs ló, szamár is megteszi" hozzáállással választ párt...

2022. okt. 17. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!