Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogy kezdeményeztetek már férfinál? Férfiak, hogyan kezdeményeztek nálatok (sikeresen)?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 18:06
11/16 anonim válasza:
10: kifogtál egy idiótát. Soha ne hagyd, hogy idióták befolyásolják az életedet!
12/16 anonim válasza:
10-es. Én is így voltam nagyon nyomultam mert nagyon bejött a pasi! De én is azt kaptam a férfi dolga a nyomulás. Aztán hoppon maradtam
13/16 anonim válasza:
Igen. A férjemet én szedtem össze. Nem volt bátorsága megcsókolni sem amikor még fiatalon randiztunk. Én csókoltam meg őt. Aztán már ment magától de én adtam meg a kezdőlökést.
14/16 anonim válasza:
Én sehogy. Mindig úgy voltam vele, hogy Aki akar tőlem valamit az kezdeményezzen. Aki akart, meg is tette. Ha tetszett, nyilván nyitott voltam, ha nem akkor nem.
De több mint 12 éve már egyáltalán nem vagyok nyitott ilyesmire. Szóval inkább ne tegye senki. Ha mégis, mert nyilván nincs a homlokomra írva, hogy házas vagyok:), normál hangnemben de elutasítom, kivétel nélkül mindenkit. ( Volt rá többször is példa.)
15/16 NTBS válasza:
Bejelölt FB-n és beszélgetni kezdtünk.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!