Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az oka, hogy manapság már nem kezdeményeztek annyit, vagy nem hívtok el egy lányt hivatalosan randira?
Én úgy látom, hogy már a lányok olyan szinten kézbe vették a dolgokat e téren, hogy nektek már nincs is szükség kezdeményezésre.
Ez tényleg így van?
Mert ez eléggé zavaró olyasvalakinek, mint én, aki annak a híve, hogy egy nő csak jeleket küld, majd a pasi lép.
Szerintem a pasik már nem érzékelik a jeleket, mert a nők azonnal rávetik magukat arra, aki tetszik nekik, és ezt megszokták.
Én így látom, de nagyon szeretnék hallani férfi oldalról is véleményeket.
20/N
Piszkosul elfàradok este 6ra, mire végzek a munkàban.
Emellett nem tartom magam alkalmasnak bàrmilyen tartós dologra.
Emellett a szeretet és törődésigényemet kiélem a 3szőrmókomon.
1. Ocsmány vagyok, így fölösleges odamennem bárkihez is, mivel csak megaláznám magam. Ezt meg nem akarom.
2. Nem küld senki semmilyen jelet..
3. Mert nincs is aki küldhetne.
4. Mégha elő is fordul, hogy egy lány "jeleket" küld, konkrétan annyira, hogy odajön hozzám, akkor is durván vissza leszek utasítva. Ez tapasztalat.
Szóval úgy gondolom nincs értelme ezzel foglalkozni.
Mert már annyira sokan elvárnak mindent...
Mi meg meguntunk a folyamatos elutasítást.
de persze tisztelet a kivételnek.
Nagyonritkán fordul elő hogy észreveszem hogy egy csaj jeleket küld nekem. Az utóbbi 2 évben 2szer fordult elő. Hát kezdeményeztem de mindkétszer azonnyomban elutasítottak. Pedig nem volt semmi gáz szövegem, nem tudom mi volt a baj. Azt nemgondolnám hogy félreértettem volna a jeleket, ezeket nem lehet félreérteni. Vagy igen? Sok értelmét nem látom a kezdeményezésnek ha úgyis kioffolnak.
19f
Csak megunták a díszelgésed. Ha közvetlen egy nő és úgy viselkedik, hogy nem fél a másik (gyakran még nőként is) hozzászólni, akkor azért bőven kezdeményeznek nála. Az egyszavas fantáziátlan válaszolgatás meg a meresztem a seggem és a másik tartsa fenn a kapcsolatot dolog még úgy is baromira irritáló, hogy nőként én csak barátkozni szeretnék a többi nővel. Tisztelet a kivételnek.
Mindenesetre nekem nem volt olyan problémám, hogy nem hívtak el, nem udvaroltak. De csak akkor csinálják, ha nem érzik úgy, hogy ezzel hülyét csinálnak magukból vagy megalázzák magukat. Már ami a normális férfiakat illeti, akinek van önkritikája (a csőcselék az, aki nem ért a nemből és a jelzéseidből, ezért akkor is liheg utánad, ha szarsz rá).
Szoktam beszélgetést kezdeményezni lányoknál. Következő alkalommal meg sem ismernek. Ez elég szégyen, nem gondolod?
Nem, nincs csajozási problémám, túl sok is van belőlük, csak szeretnék egy igazit, de így nehéz lesz.
Én ha látok valakit, aki tetszik, instant vaporizálom a csodálatommal, szeretetemmel.
Más bolygókon meg a pasi küld jeleket, a nő meg lép. Odakerülnél, mit csinálnál? Egyedül halnál meg?
Nincs ilyen, hogy az egyik nem ezt, a másik azt csinálja, ha nem testiségről van szó. A nemek nem szerves részei a személyiségnek.
Én erzékelem a jeleket ha vannak, sőt ha nincsenek jelek, engem az se érdekel. Ha vannak, ha nincsenek, brutálisan egyenesen és nyíltan elmondom ami bennem van.
Ha lenne olyan lány, aki jelez, instant összejönnék vele.
De igazából... mindkettő jelez, és mindkettő lép. Ezek csak szavak, amik ugyanazt az egy dolgot nevezik meg.
Normálisabb közegben elmondod a másiknak, hogy mi van, ő pedig reagál, és ez alapján haladtok tovább.
20 éves vagy. Ne úgy viselkedj, mint valami 13 éveske, hogy megy a pirulás, meg a meg se tudok szólalni. Odamész és beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!