Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a cigány lányok mindig megtalálnak, a magyarok pedig rám sem néznek, ha kezdeményezek, bunkók velem?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, átlagos kinézetű, de okos ábrázatom van. Nem dicsekedésből írom az utóbbit, de mindig azt hiszik, hogy diplomás vagyok. Pedig nem voltam még jó tanuló sem. Semmi nem érdekelt, nem tanultam, ne csajoztam, még barátnőm sem volt, igazából nem is keresem az emberi kapcsolatokat. Legutoljára is amikor gyárban melóztam, jó néhány roma csaj beszélgetést kezdeményezett velem. Nem tudom mi késztette őket, de szerintem nem a jó szándék! Mégis mit akarnának tőlem? Teljesen más világ vagyok, semmi közös nincs bennük és bennem (talán csak a lustaság), ráadásul még egy kifejezetten szép barna lány is beszélgetni próbált velem.2022. jan. 12. 21:01
1/12 anonim válasza:
Ha egy tanulatlan, elmondásod szerint lusta ember vagy, pont egy szinten állsz velük. Talán ez az oka.
2/12 A kérdező kommentje:
1.: Nem vagyok tanulatlan, csak sosem tanultam. Van egy gépésztechnikusi végzettségem. De igen, mentalitásban lehet van hasonlóság. Leszámítva, hogy én nem vagyok erőszakos, nem ártanék senkinek sem, békés vagyok, szóval nem vagyok "spártai".
2022. jan. 12. 21:07
3/12 anonim válasza:
Ők se biztos. Cigók közt is van nyugis.
Ok,van végzettséget, de a munka az büdös. Ne is várd,hogy értelmes, valamire való nőnek ilyen "mentalitású" fazon kell. Maradj a cigány lányoknál. Szerintem jól megleszel velük.
4/12 anonim válasza:
A cigány csajok jó partit látnak benned.
Nem mondom, hogy legyél erre büszke, de ezek szerint ez a helyzet.
5/12 anonim válasza:
Vagy csak beszélgetnek a munkatársakkal. Amúgy kiröhögnek a hátad mögött, a cigány csajok elég hajlamosak erre.
6/12 A kérdező kommentje:
5.: Igen, én is erre gondolok, ezért is próbálom távol tartani magamat tőlük... Nem vagyok jó emberismerő, de részükről nagyon érzem a rossz szándékot.
2022. jan. 12. 21:54
7/12 anonim válasza:
Akkor kerüld őket el inkább, fő a biztonság
8/12 anonim válasza:
Hol vannak ilyen cigány lányok?
9/12 anonim válasza:
Nem vagy kreol bőrű? Talán csak simán passzolsz hozzájuk. Vagy valóban csak szivatnak. Az 5-ös jól írta. Pláne, hogy alacsony vagy. A legtöbb csajnak nem vonzó egy alacsony pasi.
10/12 A kérdező kommentje:
9.: Nem vagyok kreol bőrű, emberszínem van. 170 vagyok. Náluk azért magasabb vagyok, de suliban a 30 fiú közül én voltam az utolsó előtti.
2022. jan. 13. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!