Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti nem kezdeményeztek beszélgetést, akkor nem érdekel titeket a férfi ?
Nem fog keresni, mert xy kifogas. Kezdemenyezzen a pasi, rendben van.
De amikor beszeltek, eltunik es sosem keres magatol, na az nagyon gaz. Hiaba tetszel neki, jon a kifogas, miert nem ir, fel, o a no, vagy szandekosan csainalja, zavarban van stb ja persze.
Csak 1 ido utan a pasi is megunja ezt a semmilyen viszonyt es akkor meg mar o sem fog keresni, mert nem erzi, hogy erdekled
Vannak ilyen emberek, ne tulahdonits nekik sokat.
Ez pont ugyanaz mint mikor felkeresel valakit, és azt mondja pont ő is arra gondol hogy rád úr 🤣
Én pl nem szívesen kezdeményezek beszélgetést, akkor sem ha vonzódom a másikhoz, mert úgy állok hozzá ha érdeklem akkor úgyis keres, vagy esetleg félek hogy zavarom. Tudom ez furcsa felfogás, de én így működöm. Nagyon kell szeretnem azt a férfit akinél én beszélgetést kezdeményezek
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!