Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti nem kezdeményeztek beszélgetést, akkor nem érdekel titeket a férfi ?
Nem érdemes írogatni neki, ha ő sosem kezdeményez beszélgetést, ez azt jelenti, hogy max "elvisel" téged, vagy nem vagy neki unszimpatikus, csak zavarod, de nem akar elküldeni melegebb éghajlatra sem.
Én legalábbis mindig ezt tapasztaltam eddig.
Pl. van egy szaktársnőm, akivel mondhatni baráti viszonyban vagyunk. Kb. két saroknyira dolgozunk egymástól. Párszor összefutottunk, dumáltunk, de amikor egyszer azt mondta, hogy home office-ban van, és azért mondta vissza az alkalmat, aztán véletlen aznap megláttam mással a helyi ebédlőben, az kicsit szíven ütött. Természetesen semmi közöm más dolgához, de akkor mondhatta volna azt is, hogy a kollégáival/barátaival szívesebben beszélget, én meg hagyjam békén.
21F
12 jogos.
imádom, amikor a profiljukba írják, hogy jaaaj kezdeményezzen már a pasi. tök rendben van. De, amikor Ő nyom vissza és lesz match, írok, akkor valamit reagáljon már, ha tetszését mutatta ki. Csak aztán ne nyafogjon, hogy SENKI nem kezdeményez
Nem társkeresőkre gondoltam, vagy idegenekkel. Az nyilván más. Egy ismeretlen, ha nem ír, azt könnyű feldolgozni, mert még nincs semmilyen "kapocs". Az nem olyan nagy dilemma.
Amúgy igazat adok, nem írnak, de annak tulajdonítom, hogy éppen beszél másik 20-al, és ha nem válaszol még az is jobb, mint az egy szavas válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!