Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, volt már hogy kezdeményeztetek férfinál ? Valami sikersztori? én még sosem tettem de most rá kellene szánnom magam
Jó lenne valami pozitívat olvasni ezzel kapcsolatban.
Hogy, milyen szituban kezdeményeztetek, utána hogy alakult?
Igen. Faék wgyszeruen csinaltam.
Ráböktem a neten egy szeckaocs kereső egyedulállo helyesre. Kertem videocsetet, ott felvázoltam hogy lenne e velem szexkapcsolatban. Kicsit félve (mivel tul hatarozott voltam), de belement, azonnal jött.
Mákom volt nagyon. Mert hatalmasan szenvedelyes elképetlsztő szex volt köztünk, méretei is vannak, ő mág totál elájult tőlem.
Beütött mindkettőnknek mint a drog. Helyből kidobta az össze szexkapcsis nőit.
Aztán szerelmes lett belém. (Megtudott rólam sokmindent kinyomozva es attol is padlót fogott)szülői haveri bemutatas, kapcsolat lett.
Aztán 1 év múlva online társkeresőzött a hátam mögött.
Game over
Sikersztori? Nem:D
Tapasztapatnak jó volt, de évekre tönkrevágta az önbecsülésem. Hozzátartozik, hogy nagyon fiatal voltam (16-17) és akkor még mindent sokkal komolyabban fog fel az ember.
Ettől függetlenül tökre tisztelem aki mer és lép.
Sokszor kezdeményeztem, mind kudarc.
Rájöttem hogy a férfiak ha érdeklődnek, kezdeményeznek. Ha nem kezdeményez, nem érdekled eléggé. Én ezért azóta fel is adtam
Háromszor is, mind sikersztori. Mostani párommal is 3 éve élünk együtt. Borszatóan félénk volt, sok csalódás érte, pedig egy magas, izmos, szerintem nagyon kedves arcú férfi, aki dadog és össze-vissza beszél a nők előtt. (Ez volt a gond szerintem).
Velem már nem dadog :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!