Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társkeresős sikersztorik léteznek?
Olvastam az egyik randi oldal társkeresős sikersztorijait. Ugye azt tudjuk, hogy a nőként nem nehéz egy ilyen oldalon megtalálni a társat. Választ egy pasit kb. az ezerből és nagy eséllyel össze is jön.
Férfi oldalról viszont a valóságban kb. úgy festhet, hogy rá írsz 1000 nőre, kb ugyanazt az üzenetet, vagy kicsit változtatva, hát ha egy válaszol. Ha szerencséd van olyan válaszol aki szimpatikus, tehát magyarul semmiféle döntés nincs a kezedben.
Aki férfi írja le hogy találta meg a párját társkereső oldalon. A TINDERT lécci ne írjátok, mert az nem társkereső, akármennyire is annak akarják beállítani. Az egy szexpartner kereső.
Már bocs, de ha egy nő párt talál a társkeresőn vagyis van egy sikersztorija, akkor annak a nőnek a feltételezhetően férfi párja is párt talál, tehát neki is lesz egy sikersztorija. Vagyis ugyanannyi sikersztori van férfi oldalról, mint női oldalról.
Más kérdés, hogy a nők hajlamosabbak ezt megosztani a külvilággal, míg a férfiak inkább csendben örülnek maguknak.
2 férfi ismerősömnél is. Az Elittárson jártak sikerrel.
Az egyikből házasság lett, a másikból összeköltözés (egyelőre).
"Olvastam az egyik randi oldal társkeresős sikersztorijait."
Hát, ott pont annyi férfi sikersztorit olvashatsz, mint nőit. Egy árva nővel sincs több, mint férfivel.
Ugye tudod, hogy egy társkeresős sikersztorihoz egy nő és egy férfi kell jellemzően?
Amúgy én is Tinderen ismertem meg a menyasszonyom. Poénból regisztráltam, nem töltöttem sok időt a dologgal, csak húzgáltam jobbra embereket, mikor unatkoztam + akivel volt match, annak igyekeztem nem 2 sorban adni valami infót magamról, hogy el tudja dönteni, akar-e velem beszélni (mit keresek, mit dolgozom, mi a hobbim, mi a gyengém plusz ha volt valami ami megfogott a profilján). Aztán vagy jött válasz vagy nem. Kevés nővel beszéltem, 2-vel randiztunk, a második telitalálat lett. :)
Nemtom most hogy működik az app, de az 1000 nőre irkálást meg a mindenkit jobbra húzást felejtsd el. Régen ha ezt csináltad, az algoritmus kb besorolt a legszerencsétlenebbek közé és annak megfelelően dobott fel neked is másokat meg másoknak is téged. Ésszel kell jobbra húzni embereket, nem a mennyiségre menni, különben sosem fogsz megjelenni annál, aki tetszik is. Olvass utána ha nem hiszed.
Persze. Az összes jó kinézetű haveromnak sikersztori. Annyi csajt dugtak meg, amennyit nem szégyelltek.
Más jellegű sikersztori csak egy van a környezetemben. A srác felment, valamire előfizetett rajta, megismert egy csajt és 2 éve együtt vannak.
Igen, ugyanannyi "sikersztori" van férfiból is mint női. De én azt nem nevezném sikersztorinak, hogy ráírok 1000 emberre és válaszol 1 belőle, akivel megállapodok, mert úgy sem válaszolt az aki bejött volna igazából.
Egy férfi manapság örül, ha egy csaj is randizik vele az oldalról.
A jó pasik meg oké, sok csajt megkapnak, de a kapcsolat kb annyit is ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!