Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társkeresős sikersztorik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társkeresős sikersztorik léteznek?

Figyelt kérdés

Olvastam az egyik randi oldal társkeresős sikersztorijait. Ugye azt tudjuk, hogy a nőként nem nehéz egy ilyen oldalon megtalálni a társat. Választ egy pasit kb. az ezerből és nagy eséllyel össze is jön.

Férfi oldalról viszont a valóságban kb. úgy festhet, hogy rá írsz 1000 nőre, kb ugyanazt az üzenetet, vagy kicsit változtatva, hát ha egy válaszol. Ha szerencséd van olyan válaszol aki szimpatikus, tehát magyarul semmiféle döntés nincs a kezedben.

Aki férfi írja le hogy találta meg a párját társkereső oldalon. A TINDERT lécci ne írjátok, mert az nem társkereső, akármennyire is annak akarják beállítani. Az egy szexpartner kereső.

2021. dec. 28. 14:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
34%

20. Nem az a lényeg! A lényeg az, hogy a nők választanak. Egyszerűbben fogalmazva, egy átlag nő simán választási helyzetben van, még egy csúnyácska is, bár neki már szűkül a kör. Egy átlag férfi lehetősége abban kimerül, hogy írhat egy nőnek, ha szerencséje van őt választja, ez lenne a férfi siker sztorija. Egy jóképű fickó ugyancsak választhat nőket.

Azt lenne már jó megérteni, hogy az átlag férfi sosem mondhatja hogy "na ő kell nekem", mert érte nem fognak rajongani a nők, ő maximum csak jelezheti hogy "helló, élek, tetszel". Ekkor a nő fogja eldönteni hogy ad-e utat a dolognak vagy sem. Soha sem egy átlag Pista dönti el, hogy lesz-e kapcsolat. Bocsánat dönthet, ha a nő bűn ronda, azaz eldöntheti Pista, hogy beéri-e azzal a nővel.

Azzal felesleges példálózni, hogy mennyi párt látni az utcán! Igen, azok a nők esélyt adtak annak az átlag vagy az alatti pasinak. A nők meg ott bukják el a dolgot, amikor szintekkel magasabbról akarnak választani, ilyenkor ők kerülnek az átlak Pisták helyzetébe. A férfi sikersztori női verziója a jóképű pasiknak van. A közönséges halandó férfi sikersztorija annyiból áll, hogy kiválasztották és esélyt adtak neki egy kapcsolatra.

Az állatvilágban is a hímek harcolnak a nőstényekért, majd a nőstény igent mond a legrátermettebb hímnek. Ez az ösztön mitől változna az embereknél? A férfi próbálja magát eladni így vagy úgy, a nő meg észleli a jeleket.

Felesleges ezt túlmagyarázni, hogy a férfi is választ stb. Választ, ha elég sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel a társai fölé helyezi őt.

2021. dec. 31. 12:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát a való életben történő ismerkedés során szerintem hamarabb lesz az embernek sikerstoryja mint ezeken a nyominger oldalakon. Én valahogy nem találtam még meg a páromat pedig lassan 2 éve használom őket és nem csak 1-2 db-ot! 1 db találkozó volt de ott nem volt meg a szikra kettőnkben!
2022. jan. 2. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!