Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társkeresős sikersztorik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társkeresős sikersztorik léteznek?

Figyelt kérdés

Olvastam az egyik randi oldal társkeresős sikersztorijait. Ugye azt tudjuk, hogy a nőként nem nehéz egy ilyen oldalon megtalálni a társat. Választ egy pasit kb. az ezerből és nagy eséllyel össze is jön.

Férfi oldalról viszont a valóságban kb. úgy festhet, hogy rá írsz 1000 nőre, kb ugyanazt az üzenetet, vagy kicsit változtatva, hát ha egy válaszol. Ha szerencséd van olyan válaszol aki szimpatikus, tehát magyarul semmiféle döntés nincs a kezedben.

Aki férfi írja le hogy találta meg a párját társkereső oldalon. A TINDERT lécci ne írjátok, mert az nem társkereső, akármennyire is annak akarják beállítani. Az egy szexpartner kereső.

2021. dec. 28. 14:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Nemsikersztori: Kisfiut senki sem huzza jobbra, ezert naponta haromszor kiir egy kerdest rola.
2021. dec. 28. 17:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hat pedig leírom, hogy mi tinderen ismerkedtünk meg. Alapvetően valóban nem sokan vannak, akik komoly kapcsolatot keresnek ott, de mi szerencsésen megtaláltuk egymást. Mindketten huszonevesek vagyunk, jelenleg együtt élünk. Úgyhogy tinderen is vannak sikersztorik, ismerosi körben nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ott ismerkedtek meg és azóta alkotnak egy part.
2021. dec. 28. 17:16
 13/22 A kérdező kommentje:

12, ez egy kivétel ezek szerint! De remélem akkor nem úgy ismerkedtetek meg, hogy először szexeltek minden alkalommal, aztán összejöttetek ... Hanem normális randik voltak.

Ha így volt, akkor kicsit jobb véleményem van a tinderről.

2021. dec. 28. 17:19
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

Na várjatok egy kicsit! A férfi siker sztori ez:

Hurrá, végre kiválasztott egy nő!

Női sikersztori:

Hurrá, végre az általam kiválasztott pasiban dereng némi értelem.

Ergo, így van két siker sztorink, de ha figyelmesen megnézed, a kettő között óriási a különbség.

Persze a jóképű macsó elmondhatja hogy ott ő választ a sok-sok jelentkező közül, én így inkább csak az átlag férfi szemszögét írtam le.

2021. dec. 28. 17:20
 15/22 A kérdező kommentje:
14, Pontosan így van, én is így gondolom!
2021. dec. 28. 18:32
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Persze, nem egyből volt szex, sokáig udvaroltam, talpig no volt végig. Viszont nagyon szép és mondta, hogy nem írtak neki sokan, vagy csak olyanok, akik dugni akartak volna vele. Szóval hiába írnak egy nőnek többen, annak a legnagyobb része nem udvarlasbol áll, hanem szia dugunk? uzenetekbol.
2021. dec. 28. 18:48
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

"mert úgy sem válaszolt az aki bejött volna igazából."

Ez a nőkre is igaz. Leginkább olyanok írnak rájuk, akik annyira nem jönnek be nekik.

2021. dec. 28. 20:07
 18/22 anonim ***** válasza:

#17: Szóval akikről panaszkodnak, hogy tinderen csak szexre használták őket, azoknak be sem jöttek azok a pasik, akikkel lefeküdtek? :OOO

Nőkre mindenféle pasi ír. Egy részük bejön nekik, csak nem tudnak viszont sokat nyújtani. Egy részük meg nem jön be nekik. Ritka esetben meg kialakul a szerelem és mindenki happy.

2021. dec. 28. 20:17
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Egyszerű a képlet! Az dönt, aki olyan helyzetben van. Az választ, aki választási helyzetben van. Akinek nincs sikere a másik nemnél, az mégis miről dönthet, kit választhat? Ő majd annak örül, ha ő kell majd valakinek.
2021. dec. 28. 20:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a Tinder ellenességet sosem értettem, bár lehet azért, mert átlagos külsejű nő vagyok. Általában azok szidják, akiknek nem jött össze onnan egy randi se, vagy már idősebbek és nekik új még az okostelefon is. Mondod, hogy szexpartnerkereső. Nos, ha jól tudom, annak indult, de mivel Magyarországon egy jó ideig ez volt az egyetlen népszerű match alapú társkereső applikáció, ezért mindenki odatömörült. Az is, aki csak egyéjszakást akar, az is, aki komoly kapcsolatot, az is, aki hosszabb szexkapcsolatot, de még az is, aki barátkozni akar. Láttam már olyan profilt, hogy lakótársat keresett a srác :D

Nekem volt Tinderről kapcsolatom. Apukám kérdezte, hol ismerkedtünk meg, majd amikor elmondtam, megkérdezte, hogy tényleg vannak, akik komolyat akarnak ott? Úgy tűnik, hogy igen. Engem viszonylag ritkán találtak meg azzal, hogy csak szexeljünk, mert a profilomon látszott, hogy nem azt keresem. A képeim is, a leírásom is arra utalt, hogy próbálkozni lehet, de nemleges választ fogsz kapni erre az ajánlatra.

A jelenlegi páromat a Facebook társkeresőjén ismertem meg. Úgyhogy igen, ő férfi és van sikersztorija. Ja, a Tinderen megismert sráccal nem azért lett vége, mert csak szexet akart volna :D

Ne ítéljétek el annyira ezeket az appokat, oké, hogy nem használjátok, de simán lehet mindkét nemnek sikersztorija.

2021. dec. 30. 09:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!