Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, volt már hogy kezdeményeztetek férfinál ? Valami sikersztori? én még sosem tettem de most rá kellene szánnom magam
Jó lenne valami pozitívat olvasni ezzel kapcsolatban.
Hogy, milyen szituban kezdeményeztetek, utána hogy alakult?
Jól írja a 8-as.
Ha a férfi akar egy nőt,akkor ő kezdeményez.
Ha meg nem,azt lehet érezni.
Maximum jeleket lehet adni,hogy elindulhasson valami.
Itt írtam rá gyakorin egy ismeretlenre,akinek nagyon megfogott egy kérdésre adott válasza.
Elkezdtünk levelezni,majd barátság lett belőle,utána pedig szerelem.
Egy fantasztikus,odaadó férfit ismertem meg és nagyon szerelmes vagyok!:)
1 éve tart.
8-as megmondta a tutit. Az igazi férfi megszerzi a nőt, akit akar. Ha nem teszi, nem érdekled eléggé. Van is erről egy film, "Nem kellesz eléggé", de a Szex és New Yorkban is elmondja ezt Keri egyik aktuális pasija. A nők agyalják túl ezt a félénk pasi témát. Az én férjem is félénk volt, de tetszettem neki, és összeszedte magát. Persze ő is azt mondja, amit a 15-ös, hogy milyen jó és kényelmes lenne, ha a nő kezdeményezne.
Aztán mondtam neki, hogy képzeljen el egy ronda, kövér, pattanásos nőt, aki nyomul rá, az is annyira tetszene? Meg ha lenne egy közömbös lány, aki kezdeményez, meg lenne egy csaj, akiért odavan, de neki kell kezdeményezni. Aztán egy buliban lehetőség nyílik, hogy megkörnyékezze a csajt, melyiket választaná?
A férfiak azt a nőt becsülik meg, akiért megküzdöttek.
Én életemben egyszer kezdeményeztem, az is pofáraesés volt. Soha többet.
Volt. Ráírtam a munkatársamra messengeren 3 évvel ezelőtt. Fél évre rá 1 pár voltunk, nemsokára összeköltözünk"
Mert te vezető beosztásban és erre ugrott a lány.. feleséged meg ott hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!