Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy legalább az egyik félnek stabillnak kell lennie mentálisan?
9.Idegrendszeris=Idegrendszeri betegség az én olvasatomban.
10.Fura volt mert azt mondta társfüggő, nem érezz irántam semmit de kellek neki. Mondta hogy beszéljek fülesbe mert ő úgy jobban elalszik, meg állítása szerint a hangomra maszturbált, az utóbbit fenttartásokkal kezeltem. Volt egy két pajzán szójáték köztünk.
"Nem igaz. Mindkét félnek stabilnak kell lennie, máskülönben esélytelen egy kiegyensúlyozott kapcsolat"
De nem csak kiegenysúlyozott kapcsolat van. Lehetnek mentálisan problémás emberek is kapcsolatban, a kérdező nem kötötte ki, hogy kiegenysúlyozott lehet csak a kapcsolat.
Bárki között lehet kapcsolat, ha megtalálja a zsák a foltját. A prosti a futtatóját, a mazochista lány a bántalmazóját, a hercegnő a hercegét, a sugar baby a sugar daddyjét, a lábtörlő a femináciját...
Egyre több párkapcsolat szövődik két beteg, sérült ember között, ahol a család is defektes. A pszichiátriai diagnózis csak a jéghegy csúcsa, vannak, akik el se jutnak odáig, mások hamarabb kerülnek börtönbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!