Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy legalább az egyik félnek stabillnak kell lennie mentálisan?
Figyelt kérdés
Volt egy pár hetes "afférom" egy csajjal aki iszonyat neurotikus volt, úgy kell elképzelni hogy egyik percben orálisan kielégíteni másikban meg megütne valamiért. Szídkozódik ha bekattan a hülyesége stb stb. Az tetszett meg neki bennem hogy a depresszív hangulatomról meg miegymásról beszélek, meg hogy nem tűnik valami happy embernek, meg inspirálónak hat hogy tudok így élni stb stb. Általában bocsánatot kért, bár nagyon tapadós volt. Megsértődött valamin amit mondtam neki az egyik provokációjára aztán talált magának mást, megszakítottam vele a kapcsolatot. Ez vicces kicsit annak fényében hogy elmondása szerint a megmentője vagyok stb stb, őt általában a mentális dolgai miatt otthagyják a férfiak. Relatíve boldog voltam akkor, egyszer megpróbáltam visszavenni de eltudta érni hogy szarul érezzem magam szóval végleg kizártam. Én is csapongó hangulatú valaki vagyok, nem hiszem hogy tudnék kezelni egy másik ilyen embert. Az volt a jó benne hogy rögtön elfogadta hogy szívbeteg meg idegrendszeris vagyok. 22/f2022. okt. 11. 17:57
1/27 anonim válasza:
Teljesen normalis no. Tobbi is ilyen.
2/27 A kérdező kommentje:
Egyszer kétszer ecsetelte hogy valakit hogy ölne meg, meg hogy meg is lehetne úszni ezt. 7 évvel ezelőtt éltem haltam volna ezért a vonásért, mára már sokkal magasabb az ingerküszöböm annál hogy ez felpezsdítse a vérem.
2022. okt. 11. 18:01
3/27 anonim válasza:
idegrendszeris? CPs?
Amúgy sok nő szeszélyes, páran kicsit bizarak mellé, ha nem ütött meg, nem alázott, szerintem beleférős.
4/27 A kérdező kommentje:
3.cps alatt központi fájdalom szindrómára gondolsz? Nem, tikkjeim vannak.
2022. okt. 11. 18:05
5/27 anonim válasza:
Nem olvastam el a kérdést de az ismeretségi körömben létrejött olyan kapcsolat, ahol mindkét félnek van valami kettyója, egyiknek kisebb, másiknak nagyobb. Azt nem tudom, hogy most együtt vannak e.
6/27 A kérdező kommentje:
Amúgy online találkoztunk, kb ő szedett fel engem. Ha tovább velem maradt volna valszeg találkozunk élőben is.
2022. okt. 11. 18:06
7/27 A kérdező kommentje:
5.Én szeretem a nem szokványos embereket, volt egy barátom akinek a pszichopátiás hajlam volt nagyon vonzó.
2022. okt. 11. 18:07
8/27 anonim válasza:
Nem igaz. Mindkét félnek stabilnak kell lennie, máskülönben esélytelen egy kiegyensúlyozott kapcsolat.
9/27 anonim válasza:
cerebral paresis- jelentése agyi bénulás- azon idegrendszeri sérülést követő állapot, melyeknek mozgásfogyatékosság a fő tünete.
Én erre gondoltam. Szóval csak tikkelsz? Miért kell ilyen ijesztőt írnod helyette, hogy "idegrendszeris"?
10/27 anonim válasza:
Nem is találkoztatok személyesen?
Lehet, hogy túl komolyan vetted vagy nagy élmény volt, de jobb neked nélküle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!