Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisvárosi 30eves férfinak milyen ismerkedesi lehetőségek
vannak, Badoo, Tinderen kívül?
Vékonyság, szépség= egészség. Ősi kód.
2022. okt. 18. 08:30
Már nem azért de melyik vékony ember nincs elszállva magától? Ên ilyenről nem nagyon tudok. Legtöbbnek a csipája nagyon ki van nyílva, én meg aki átlagos pasi vagyok le vagyok nézve. Nem tudom hogy az utánam kommentelő miből gondolja azt hogy a vékony embereket lenézik, inkább hogy felnéznek rá a fiatalok legalábbis biztosan. Kérdező! Neked meg annyit üzennék hogy szívesen a válaszom, tudom az őszinteség nem mindenkinek tetszik és a legtöbb ember az igazságtól undorodik meg lepontozzák, de én nem félek kemény szavakat használni néha és erősen de őszintén fogalmazni. Lenézni pedig a magamfajtákat és az átlag alatti embereket szokták. Mégegyszer elismétlem! Vékony és jól kinéző emberekre mindenki felnézni szokott és dícsérni. Azért tartott a világ ahol tart. Vékonynak lenni már státuszszimbólum!
2022. okt. 18. 11:46
Hülyék vagytok. Férfiként pont h lenéznek engem mert nem vagyok "emberes", csak egy "nőies alkatú" krapek. Nem nézik le a vékonyakat? Dehogynem. De ti is, csak olvassátok vissza magatokat.
2022. okt. 18. 11:52
Amúgy meg kérdező! Ha én "kocsog" vagyok te szerinted a 27-es válaszom miatt akkor az ez alatti kérdés alatt szereplő válaszolókról mi a véleményed? Szerintem nem az a "kocsog" ség ha valaki nyilvánosan lemeri írni kicsit durva hangnemben a véleményét hanem amit majd ez alatt a kérdés alatt fogsz látni amikor a csajok olyan pasik külsejét szidják akik sajnos nagyobbik esetben nem tehetnek róla hogy így néznek ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. Ugye?! Itt sokkal nagyobb "kocsog" ségeket lehet olvasni? Utolsó előtti válaszolóként adtam nekik egy nagyon kemény fejmosást azóta csönd van a kommentszekcióban. Milyen érdekes ugye?! ;)
2022. okt. 18. 11:55
33-as! Melyik generáció nézi le a vékonyakat? Ugye nem a Z generációra gondolsz ahol menő meg státuszszimbolúm vékonynak lenni? Szerintem az idősebb korosztály nézi le a vékony pasikat és jogosan. Egy pasinak legyen kinézete és tartása, ne fújja el a 100 km/h szél. Vékonyak a nők legyenek! A pasiknak legyen kiállása! Sok mai Z generációs kisfiúnál nem ezt látom. Én 22 éves vagyok 170 cm és 80 kg úgyhogy én nem vagyok nádszál , sőt még kicsit túlsúlyos is az sem a legjobb!
2022. okt. 18. 11:59
"Talán azért mert nem az a bombázó vékony szép csaj aki minden pasinak kell. Hanem egy duci 40 éves nő akinek 2 gyereke van. Bármiről lehetett vele beszélgetni."
Elárulok valamit. Mikor kövér voltam (20-on évesen, gyerek nélkül), én is baromi kedves voltam, mert nem volt tétje a dolognak. Tudtam, hogy nem kellek senkinek, tehát mindenkihez egyformán álltam. Max ahogy te is írod, egy ürítésre lettem volna jó, az meg nem érdekelt.
Lefogyva kellett visszavenni a kedvességemből, mert hirtelen minden flörtnek számít, amit csinálok. Ugyanazokat a dolgokat csináltam, ugyanazzal a mosollyal: kövéren is kedvesek voltak velem, de nem flörtölgettek. A legrosszabb dolog a vékonysággal kapcsolatban, hogy jobban látható vagyok, mint mikor kétszer ekkora voltam.
2022. okt. 18. 11:59
Tehát lefogyva te is egy beképzelt nő lettél aki nem állt szóba bárkivel. Nem számít flörtnek minden amit csinálsz csak te hiszed annak.
2022. okt. 18. 12:02
36-os! Azt megtudod mondani hogy ez pontosan miért van vagy tudod? Annyit elárulok hogy köze van a médiához és a romantikus sorozatokhoz! Ennyit árulok el egyelőre aztán hosszabban is kifejtem!
2022. okt. 18. 12:02
Amúgy én is amikor 167 cm voltam és 55 kg akkor Instagramon is sokkal jobban tetszettem a nőknek mint manpaság. Akkor állandóan jöttek a követések és a likeok és nagyon nem hinném hogy a nyilvános Instagram fiók miatt volt ez. Most ugye privát. 2020-ban is amikor 170 cm 63 kg voltam Badoon és Tinderen nagyobb sikereket értem el mint idén a 170 cm 80 kg-al. Milyen érdekes!
2022. okt. 18. 12:05
12:05 Te olyan fiatal tini fiú vagy, hogy még növésben vagy? XD
2022. okt. 18. 12:07
Kapcsolódó kérdések: