Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisvárosi 30eves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisvárosi 30eves férfinak milyen ismerkedesi lehetőségek vannak, Badoo, Tinderen kívül?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hol kéne ismerkednem, itt nincs korombeli nő nagyon, munkahelyen se nagyon vannak, tanácstalan vagyok..
2022. okt. 11. 12:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
89%
Vékonyság, szépség= egészség. Ősi kód.
2022. okt. 18. 08:30
 32/44 anonim ***** válasza:
58%
Már nem azért de melyik vékony ember nincs elszállva magától? Ên ilyenről nem nagyon tudok. Legtöbbnek a csipája nagyon ki van nyílva, én meg aki átlagos pasi vagyok le vagyok nézve. Nem tudom hogy az utánam kommentelő miből gondolja azt hogy a vékony embereket lenézik, inkább hogy felnéznek rá a fiatalok legalábbis biztosan. Kérdező! Neked meg annyit üzennék hogy szívesen a válaszom, tudom az őszinteség nem mindenkinek tetszik és a legtöbb ember az igazságtól undorodik meg lepontozzák, de én nem félek kemény szavakat használni néha és erősen de őszintén fogalmazni. Lenézni pedig a magamfajtákat és az átlag alatti embereket szokták. Mégegyszer elismétlem! Vékony és jól kinéző emberekre mindenki felnézni szokott és dícsérni. Azért tartott a világ ahol tart. Vékonynak lenni már státuszszimbólum!
2022. okt. 18. 11:46
 33/44 anonim ***** válasza:
80%
Hülyék vagytok. Férfiként pont h lenéznek engem mert nem vagyok "emberes", csak egy "nőies alkatú" krapek. Nem nézik le a vékonyakat? Dehogynem. De ti is, csak olvassátok vissza magatokat.
2022. okt. 18. 11:52
 34/44 anonim ***** válasza:

Amúgy meg kérdező! Ha én "kocsog" vagyok te szerinted a 27-es válaszom miatt akkor az ez alatti kérdés alatt szereplő válaszolókról mi a véleményed? Szerintem nem az a "kocsog" ség ha valaki nyilvánosan lemeri írni kicsit durva hangnemben a véleményét hanem amit majd ez alatt a kérdés alatt fogsz látni amikor a csajok olyan pasik külsejét szidják akik sajnos nagyobbik esetben nem tehetnek róla hogy így néznek ki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. Ugye?! Itt sokkal nagyobb "kocsog" ségeket lehet olvasni? Utolsó előtti válaszolóként adtam nekik egy nagyon kemény fejmosást azóta csönd van a kommentszekcióban. Milyen érdekes ugye?! ;)

2022. okt. 18. 11:55
 35/44 anonim ***** válasza:
58%
33-as! Melyik generáció nézi le a vékonyakat? Ugye nem a Z generációra gondolsz ahol menő meg státuszszimbolúm vékonynak lenni? Szerintem az idősebb korosztály nézi le a vékony pasikat és jogosan. Egy pasinak legyen kinézete és tartása, ne fújja el a 100 km/h szél. Vékonyak a nők legyenek! A pasiknak legyen kiállása! Sok mai Z generációs kisfiúnál nem ezt látom. Én 22 éves vagyok 170 cm és 80 kg úgyhogy én nem vagyok nádszál , sőt még kicsit túlsúlyos is az sem a legjobb!
2022. okt. 18. 11:59
 36/44 anonim ***** válasza:
71%

"Talán azért mert nem az a bombázó vékony szép csaj aki minden pasinak kell. Hanem egy duci 40 éves nő akinek 2 gyereke van. Bármiről lehetett vele beszélgetni."

Elárulok valamit. Mikor kövér voltam (20-on évesen, gyerek nélkül), én is baromi kedves voltam, mert nem volt tétje a dolognak. Tudtam, hogy nem kellek senkinek, tehát mindenkihez egyformán álltam. Max ahogy te is írod, egy ürítésre lettem volna jó, az meg nem érdekelt.

Lefogyva kellett visszavenni a kedvességemből, mert hirtelen minden flörtnek számít, amit csinálok. Ugyanazokat a dolgokat csináltam, ugyanazzal a mosollyal: kövéren is kedvesek voltak velem, de nem flörtölgettek. A legrosszabb dolog a vékonysággal kapcsolatban, hogy jobban látható vagyok, mint mikor kétszer ekkora voltam.

2022. okt. 18. 11:59
 37/44 anonim ***** válasza:
80%
Tehát lefogyva te is egy beképzelt nő lettél aki nem állt szóba bárkivel. Nem számít flörtnek minden amit csinálsz csak te hiszed annak.
2022. okt. 18. 12:02
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
36-os! Azt megtudod mondani hogy ez pontosan miért van vagy tudod? Annyit elárulok hogy köze van a médiához és a romantikus sorozatokhoz! Ennyit árulok el egyelőre aztán hosszabban is kifejtem!
2022. okt. 18. 12:02
 39/44 anonim ***** válasza:
Amúgy én is amikor 167 cm voltam és 55 kg akkor Instagramon is sokkal jobban tetszettem a nőknek mint manpaság. Akkor állandóan jöttek a követések és a likeok és nagyon nem hinném hogy a nyilvános Instagram fiók miatt volt ez. Most ugye privát. 2020-ban is amikor 170 cm 63 kg voltam Badoon és Tinderen nagyobb sikereket értem el mint idén a 170 cm 80 kg-al. Milyen érdekes!
2022. okt. 18. 12:05
 40/44 anonim ***** válasza:
60%
12:05 Te olyan fiatal tini fiú vagy, hogy még növésben vagy? XD
2022. okt. 18. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!