Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisvárosi 30eves férfinak milyen ismerkedesi lehetőségek vannak, Badoo, Tinderen kívül?
ja ismerkedj boltban - tanácsolják itt sokan
Más kérdéseknél meg leugatnak ugyanezek az emberek h ök boltba vásárolni járnak nem ismerkedni.....
12
Magyarul sose hallgass hulye nokre, mert osszevissza beszelnek...
15
Nezd, ha Tinderen/... ahol tizezresevel vannak nok nem tetszik valaki senkinek, akkor olvasni kell a sorok kozott... En is ebben a helyzetben voltam. Elfogadtam.
17
Allitsd at a lokaciodat. Videki nok is ezt csinaljak, mert gazdag jokepueket keresnek, azok meg foleg Pesten koncentralodnak.
Az egész digitális világ egy lószr! Mintha nem is számítanának a km-ek. Szegedi nők debreceni pasikra hajtanak, nyíregyházásól meg sopronba. Vicc az egész!
Az én lakóhelyem kb. 30000 város, de ennek fele roma. Simán megvannak a kasztok, gyakorlatilag a szóba jöhető nők vagy foglaltak, vagy ábrándoznak az istenről. Jórészük már elköltözött.
A fennmaradó nők meg vagy házasok, vagy láthatatlanok. Itt 16:00 után megállt az élet, a szociális életről már nem is lehet említést se tenni. Bármely társkeresőbe lokalizálom a városom, olyan 5-6 nőt dob fel, több éves regisztrációval. Ha megyére szűkítek, akkor meg már van akár 30 személy is, azoknak a 90%-a már inaktív. Arról nem is beszélve hogy 8 általános, roma, 50 éves szeretőt kereső gyári munkás 90kg-mal. Én mint 32 éves diplomás mérnök, saját házzal, autóval aránylag jó fizetéssel azért ennél többet szeretnék. Nem nem, nem insta cicákat, azt ugyanúgy nem! Nekem ez a több száz km távolság nem jön be, költözni sem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!