Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent az, hogy jobbra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy jobbra húzott a Tinderen?

Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet, és előtte jártam egy rajztanárhoz, aki felkészített a felvételire. 30-as jóképű pasi, én pedig 22 leszek. Kiderült, hogy fent van a Tinderen, én kíváncsiságból jobbra húztam, ő is engem, amúgy tudjuk egymás telefonszámát, meg ismerősök vagyunk Facebookon is. Nem ír ott, meg amúgy sem. Mit jelent ez?

2022. szept. 26. 19:51
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
60%

Kaptàl egy kúrólàjkot, ha így egyértelműbb.

Kivàrja, h alàfeküdj.

2022. szept. 26. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

"Mit jelent ez?"

Hogy kitalát kérdés.

2022. szept. 26. 20:07
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
A férfiak mindenkit jobbra húznak.
2022. szept. 26. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Lehet mindenkit jobbra húz, fel sem tűnt neki, hogy te vagy a nagy lendületben.
2022. szept. 26. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
4 Ez igaz lehet😄, mi férfiak könnyen el csúszunk ezen,ha esetleg ismerjük a hölgyet de például Tinderen rá sem lehet ismerni, a tanár is férfiból van,ennyi. Másrészt ezt lehet venni burkolt üzenetnek is.
2022. szept. 26. 20:20
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Meg akarja dugni a 22 éves szűk p*nádat
2022. szept. 26. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Mindent jelenthet. Nálam azt jelentené, hogy szeretnélek megismerni és egy párkapcsolatot veled, ha összeillünk. Én minden lány profilját részletesen megnéztem, és azt a két ismerőst is ilyen szándékkal húztam jobbra, akiket láttam. De ahogy írják, a férfiak többsége nem válogat, hanem mindenkit jobbra húz. Ha én nem írok valakinek, akkor az azt jelenti, hogy mással alakul valami, másnál meg azt, hogy a match-ek után kezdi el nézni a profilokat és akkor válogat.
2022. szept. 26. 21:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam, hogy lehet, hogy van előfizetése és szánalomból húzott jobbra.🤦🏼‍♀️
2022. szept. 26. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem szanalombol. ezt nyugodtan kizarhatod. 21 éves lánynak erre semmi szüksége.
2022. szept. 27. 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Dugtatok már azóta? Én úgy gondolom, hogy 2 opció lehetséges.

1. A tinderes agyonretusált képedről fel sem ismert.

2. Mindenkit jobbra húzott válogatás nélkül. Olyan gyorsan járt az ujja, mint egy gyors félperces maszturbálásnál.

2022. szept. 29. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!