Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség randi előtt megkérdezni a nőt a szexuális szokásairól?
Mit gondoltok arról, ha valaki ismerkedik társkeresőn , és valakit nem szeretne ismerni, de már az első randi előtt megkérdezi, hogy
:"Párkapcsolatban milyen gyakran szoktál szexelni"
Mit gondoltok az ilyenről?
És akkor most az itteni válaszokat vesd össze azzal, hogy a férfiakat ítélik el amiatt, ha hamar rá akarnak térni a szexre, hogy leteszteljék a csajt, hogy csak barátzónáztatni akarja-e őket.
Ha nyíltan és őszintén kommunikálunk, az a baj, ha nem akarjuk elrontani a romantikát azzal, hogy beszélünk róla, csak csináljuk, akkor meg az.
Az igazság: Vannak férfiak, akik annyira jó pasik, hogy a nő kívánja őket meg és vannak azok, akiknek azt a pozíciót szánja, mint az imádkozó sáska a saját hímjének.
Mi is beszélgettünk ilyenről a párommal amikor ismerkedtunk, mert tudni szerettük volna, hogy ilyen teren is osszeillunk e. Lass csodát, nem az első randin volt szex, de nem is azon a héten. Egy hónap után és azóta is együtt vagyunk.
Úgyhogy szerintem ugyanannyira nem gaz erről beszélni randi előtt, mint hogy a másik akar e gyereket vagy esküvőt, itthon képzési el az életet vagy külföldön.
24N
Érdekes, lehet hogy az előző kapcsolatából azért lépett ki mert ritkán volt szex. Lehet azért kérdezte és nem gondolta hogy illetlen
Egy nő
Jól tetted. Hadd legyen kiakadva, nem tud viselkedni a hapsi.
Ki ő neked, hogy ilyet kérdezzen? Vadidegen ember...
Teljesen jól válaszoltál neki, hogy kapcsolatban vevő vagy erre, de amúgy nem.
Gyökerek az ilyenek.. Látszik, hogy nem voltak komoly szándékai. Egy normális értékrenddel rendelkező ember nem viselkedik így.
Gondolhatod, hogy mire ment volna ki ez a beszélgetés... "Lehet veled szexről beszélni?"
Azt mondtad volna "aha lehet ..." Közbe meg ott zsibizett volna rajta, hogy miket írsz....pfff
Én simán szóba szoktam hozni már a neten is. Nyilván nem ezzel kezdek, de szoktam rá utalni és van aki vevő rá.
Aki azt írta, hogy valaki erről kérdez és az mást sem annak nem sok fogalma van a valódi ismerkedésről.
Nyilván sok pasi van fent aki csak dugni akar, de nem mindenki ezért van fent ilyen oldalakon.
Volt olyan nő akivel nagyon belemerültünk a témába, volt aki először nem nagyon volt vevő rá, csak érintőlegesen, aztán a randin is lehetett vele erről beszélgetni. Elég szexmániás volt, de többet nem találkoztunk. Nem is szexeltünk. Volt akivel három randi után nem folytattuk, és nem történt semmi sem.
Tehát sinám belefér ez is. Sajnos a legtöbb nő túl prűd ehhez, hogy erről nyíltan beszélgessen.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!