Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkóság lenne első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne első randi előtt ezt kérni a sráctól?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékenyek az érzékszerveim, ezért minden erősebb hatástól, így a tömény parfümtől is fájni kezd a fejem és kába leszek. Az a tapasztalatom, hogy első randin a férfiak nagyon le akarják nyűgözni a másikat, ezért nem sajnálják az illatszereket... Ezt elkerülendő, bunkóság lenne megkérni hogy ne használjon parfümöt? Mert ennyi erőből ő is állíthatna felém elvárásokat... Szerintetek?

2022. aug. 18. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán megkérheted.
2022. aug. 18. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

En inkabb mashogy csinalnam.a parfumokre terelném a témát random es mellétenném hogy nem birom az eros illatokat.

Nem.kll kérném meg erre kulon. Mert jogaban állna használni. Csak jelezném h nekem nem jon be es döntsön ő.

2022. aug. 18. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, én is rosszul vagyok a tömény pacsuli szagtól. Nem értem, miért gondolják a férfiak, hogy nekünk ez annyira bejön. 😅 Szerintem is kérd meg nyugodtan.
2022. aug. 18. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
*Pl bevágnám hirtelen teloba hogy most ment el mellettem vki, mennyire tomenyen fujta be magát és errol fejtenék ki véleményt.
2022. aug. 18. 16:52
 5/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
Szerintem érthető lenne és nyilván nem szeretném a helyében, hogy fájjon a fejed. Azt szeretném, hogy jól érezd magad. És ha ehhez ez kell, akkor figyelnék rá. :)
2022. aug. 18. 16:53
 6/16 anonim ***** válasza:
14%
Ja mert az ha büdös elviselhetőbb ugye? :D
2022. aug. 18. 16:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6: személyes higiénia (pl. alapos tusolás randi előtt) nem opció?
2022. aug. 18. 17:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én őrülnék neki.
2022. aug. 18. 17:08
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Ne úgy mondd neki, hogy érzékeny vagy az illatokra, mert lehet ezt úgy érti majd, hogy "ne legyé' büdös paraszt b..g", és azt éred el, hogy még több parfümöt fog használni. hanem beszélgess a parfümökrôl és úgy említsd meg neki ezt.
2022. aug. 18. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:
9%
Haver anyja is megkért hogy ne fújjam be magam, majd aztmondta hogy fújjam be magam mert jobb mint a pia szag xD
2022. aug. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!